Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"cardamom seed"'
Publikováno v:
Journal of Applied Food Technology, Vol 11, Iss 1, Pp 1-7 (2024)
Cardamom seed spice is a plant that has bioactive components which are thought to be able to act as a natural antioxidant, so it has the potential to be a natural food additive in functional food products. These bioactive components can be obtained b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf950efe24e84cdeac0374c842733fc0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of International Translational Medicine, Vol 7, Iss 1, Pp 5-8 (2019)
Purpose: Cardamom seeds are widely used for flavoring purposes in food and also as carminative. We aimed to assess the analgesic effect of cardamom seed extract in mice. Methods: In this experimental study, we used hydro-alcoholic extract of cardamom
Autor:
Paramita Bhattacharjee, Saikat Chakrabarti, Dilip Kumar Nandi, Priyanka Mallick, Koushik Das, Kaninika Paul, Soumi Chakraborty, Shrabani Pradhan
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science
Melatonin-rich and 1,8-cineole-rich extracts have been successfully obtained from yellow mustard (YM) and small cardamom (SC) seeds, respectively, employing green technology of supercritical CO2(SC-CO2) extraction. Chemical profiling confirmed the pr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chakraborty S; Department of Food Technology and Biochemical Engineering, Jadavpur University, Kolkata 700032, India., Paul K; Department of Food Technology and Biochemical Engineering, Jadavpur University, Kolkata 700032, India., Mallick P; Division of Structural Biology and Bioinformatics, CSIR-Indian Institute of Chemical Biology, 4, Raja S.C. Mullick Road, Kolkata 700032, India., Pradhan S; Research Unit developed by Department of Physiology, Nutrition and Microbiology, Raja N.L. Khan Women's College, Midnapore 721102, West Bengal, India., Das K; Research Unit developed by Department of Physiology, Nutrition and Microbiology, Raja N.L. Khan Women's College, Midnapore 721102, West Bengal, India., Chakrabarti S; Division of Structural Biology and Bioinformatics, CSIR-Indian Institute of Chemical Biology, 4, Raja S.C. Mullick Road, Kolkata 700032, India., Nandi DK; Research Unit developed by Department of Physiology, Nutrition and Microbiology, Raja N.L. Khan Women's College, Midnapore 721102, West Bengal, India., Bhattacharjee P; Department of Food Technology and Biochemical Engineering, Jadavpur University, Kolkata 700032, India.
Publikováno v:
Journal of nutritional science [J Nutr Sci] 2019 Sep 24; Vol. 8, pp. e32. Date of Electronic Publication: 2019 Sep 24 (Print Publication: 2019).