Zobrazeno 1 - 10
of 6 704
pro vyhledávání: '"carcinogenic PAHs"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu, Xiaofang, Shen, Mengyu, Xu, Xiangxin, Wu, Yinyin, Wen, Chaoting, Zhang, Jixian, Liang, Li, Li, Youdong, He, Xudong, Xu, Xin, Liu, Guoyan
Publikováno v:
In Process Safety and Environmental Protection July 2024 187:1508-1516
Autor:
Singa, Pradeep Kumar, Rajamohan, Natarajan, Isa, Mohamed Hasnain, Azner Abidin, Che Zulzikrami, Ibrahim, Abdul Haqi
Publikováno v:
In Chemosphere July 2024 359
Autor:
Gholamreza Tavoosidana, Mansoreh Abdolhosseini, Yeghaneh Mazaheri, Burhan Basaran, Parisa Shavali-gilani, Parisa Sadighara
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 24, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Bread is one of the most consumed foods all over the world. Several contaminants are identified in bread. Polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) is one of these contaminants. This systematic study evaluates the amount of four carcinogenic P
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65a3c551b9934b888a330f0abf100b6f
Autor:
M. S. Ivanitskiy
Publikováno v:
Известия высших учебных заведений: Проблемы энергетики, Vol 24, Iss 6, Pp 83-91 (2023)
THE PURPOSE. In accordance with the new requirements of domestic environmental legislation, technological principles of state regulation of the negative impact of energy enterprises on the environment have been introduced. The established principles
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71edcc69253b4eb8abb03eeadbf23b29
Publikováno v:
In Chemosphere September 2023 335
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. S. Ivanitskiy
Publikováno v:
Известия высших учебных заведений: Проблемы энергетики, Vol 23, Iss 5, Pp 131-138 (2022)
THE PURPOSE. The necessity of establishing emission standards for highly toxic substances with carcinogenic properties in the context of the implementation of new principles of state regulation of environmental protection activities at energy enterpr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/287188d820e74ffda4f24b6e567efc55
Publikováno v:
In Environmental Technology & Innovation February 2022 25
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 86, Iss 12, Pp 100179- (2023)
This study presents mitigation strategies for reducing carcinogenic polycyclic aromatic hydrocarbon (PAH) contamination levels in grilled meat using high-temperature refined charcoal (HTC) prepared by Iwate kiln, also known as high-quality charcoal.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd9b1ddb36ea41d3aaf3ce1c2fa48c00