Zobrazeno 1 - 10
of 162
pro vyhledávání: '"carcass merit"'
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 14, p 2044 (2024)
Brangus cattle are gaining popularity in the Southeast U.S. due to the desirable heat tolerance from their Brahman influence combined with the superior carcass merit aspects of Angus genetics. However, little is known about the optimal evaluation con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8770533156d74658843e95a26beae2c8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yining Wang, Feng Zhang, Robert Mukiibi, Liuhong Chen, Michael Vinsky, Graham Plastow, John Basarab, Paul Stothard, Changxi Li
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 21, Iss 1, Pp 1-22 (2020)
Abstract Background Genome wide association studies (GWAS) were conducted on 7,853,211 imputed whole genome sequence variants in a population of 3354 to 3984 animals from multiple beef cattle breeds for five carcass merit traits including hot carcass
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8ec050b166b442ab0799cd2f8c547e0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alessandro Luís Fraga, Maria Cristina Thomaz, Rodolfo Nascimento Kronka, Fábio Enrique Lemos Budiño, Rizal Alcides Robles Huaynate, Euclides Braga Malheiros
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 37, Iss 5, Pp 869-875 (2008)
Foram utilizados 60 suínos machos castrados (89,1 ± 4,2 kg) para avaliar o uso de níveis (0, 5, 10, 15 e 20%) de restrição qualitativa, resultando em valores de 3.407, 3.240, 3.060, 2.890 e 2.720 kcal de energia digestível por quilo de ração.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b03566991fd44ab0b82fe0f9c482c768
Publikováno v:
Translational Animal Science
Ultrasound technology provides cattle breeders with a quick, noninvasive, and inexpensive way to measure carcass data on live animals. Ultrasound data are used as indicator traits in cattle genetic evaluations for economically relevant carcass traits
Autor:
Igseo eChoi, Juan P Steibel, Ronald O Bates, Nancy E Raney, Janice M Rumph, Catherine W Ernst
Publikováno v:
Frontiers in Genetics, Vol 2 (2011)
A three-generation resource population was constructed by crossing pigs from the Duroc and Pietrain breeds. In this study, 954 F2 animals were used to identify quantitative trait loci (QTL) affecting carcass and meat quality traits. Based on results
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7642ddbabb904fe3bbdf70490a0df7c7
Autor:
M. Vinsky, Robert Mukiibi, Feng Zhang, Graham Plastow, Paul Stothard, Changxi Li, Liuhong Chen, John A. Basarab, Yining Wang
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 21, Iss 1, Pp 1-22 (2020)
Wang, Y, Zhang, F, Mukiibi, R, Chen, L, Vinsky, M, Plastow, G, Basarab, J, Stothard, P & Li, C 2020, ' Genetic architecture of quantitative traits in beef cattle revealed by genome wide association studies of imputed whole genome sequence variants : II: carcass merit traits ', BMC Genomics, vol. 21, no. 1, 38 . https://doi.org/10.1186/s12864-019-6273-1
BMC Genomics
Wang, Y, Zhang, F, Mukiibi, R, Chen, L, Vinsky, M, Plastow, G, Basarab, J, Stothard, P & Li, C 2020, ' Genetic architecture of quantitative traits in beef cattle revealed by genome wide association studies of imputed whole genome sequence variants : II: carcass merit traits ', BMC Genomics, vol. 21, no. 1, 38 . https://doi.org/10.1186/s12864-019-6273-1
BMC Genomics
BackgroundGenome wide association studies (GWAS) were conducted on 7,853,211 imputed whole genome sequence variants in a population of 3354 to 3984 animals from multiple beef cattle breeds for five carcass merit traits including hot carcass weight (H