Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"carcass length"'
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 16, p 2421 (2024)
Pig carcass traits are among the most economically significant characteristics and are crucial for genetic selection in breeding and enhancing the economic efficiency. Standardized and automated carcass phenotyping can greatly enhance the measurement
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3fdd1c06b9be414a90abac09fee17c82
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Ilmu Peternakan dan Veteriner Tropis, Vol 11, Iss 3 (2021)
Abstract Bandicoot (Echypera rufescens) is an alternative source of animal protein and a source of germplasm for humans, especially local communities in Papua. These animals are obtained by hunting and/or setting traps in the community's closest h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92a489d8853b42579f9ded99d2f596a4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 30, Iss 9, Pp 1234-1238 (2017)
Objective The vertebral number is associated with body length and carcass traits, which represents an economically important trait in farm animals. The variation of vertebral number has been observed in a few mammalian species. However, the variation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec1dfe8c9e374e6ab648b025fd4dd0c9
Publikováno v:
Genes; Volume 14; Issue 7; Pages: 1308
Ningxiang pig is a breed renowned for its exceptional meat quality, but it possesses suboptimal carcass traits. To elucidate the genetic architecture of meat quality and carcass traits in Ningxiang pigs, we assessed heritability and executed a genome
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luiz Alberto Garcia de Oliveira, Romão da Cunha Nunes, Luciana Moura Rufino, Márcia Nunes Bandeira Roner, José Henrique Stringhini, Izabela Cruvinel Di Castro
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Animal Sciences, Vol 36, Iss 3, Pp 291-296 (2014)
The present study assessed the effect of adding water and phytase to middling diets on digestibility, metabolism, performance, carcass characteristics, and the bone mineralization of growing and finishing pigs. For the digestibility trial, 16 pigs we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9807de8ba6d74c8f9a8660b759c5d714