Zobrazeno 1 - 10
of 1 554
pro vyhledávání: '"carboxymethyl lysine"'
Autor:
Pınar Anlar, Güzin Kaban
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 6, Pp 4076-4085 (2024)
Abstract The study's aim was to determine the effect of using sheep tail fat (STF) on carboxymethyl‐lysine (CML) content and other properties of heat‐treated sucuk (HTS), a type of semi‐dry fermented sausage. Three mixtures were prepared: 100%
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc940645738f44fc95374829ce3d3bf8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Keisuke Nakashima, Hiroyuki Miyashita, Hitoshi Yoshimitsu, Yukio Fujiwara, Ryoji Nagai, Tsuyoshi Ikeda
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry, Vol 12 (2024)
Introduction: As inhibitors of advanced glycation end products (AGEs), such as pyridoxamine, significantly inhibit the development of retinopathy and neuropathy in rats with streptozotocin-induced diabetes, treatment with AGE inhibitors is believed t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa7e3efc2f3a42ba926eaa496c5c4c2d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Endocrinology, Vol 15 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/201bcb00f4544c6faf08b323dd48f821
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Endocrinology, Vol 14 (2024)
BackgroundCognitive Impairment arising from type 2 diabetes mellitus (T2DM) has garnered significant attention in recent times. However, there are few studies on the identification and diagnosis of markers of cognitive impairment. Notably, alteration
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc3770592f9e414790b6773601f3ea3d
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 4, Pp 517-521 (2023)
ObjectiveTo establish an ultra-high performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry method for the detection of two typical advanced glycation end products (AGEs) in bread.MethodsProtein-bound carboxymethyl lysine (CML) and carboxy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d705ad9140c04e28b0c7022a6671267a
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 8, Pp 293-300 (2023)
A method was developed for the simultaneous determination of seven Maillard reaction products (MRPs), namely Nε-(carboxymethyl)-lysine (CML), Nε-(carboxyethyl)-lysine (CEL), methyglyoxal-derived hydroimidazolones (MG-H1, MG-H2 and MG-H3), glyoxal-d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/daccc8997ea749c2a76e205cdc9842eb