Zobrazeno 1 - 10
of 202
pro vyhledávání: '"carbonic maceration"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 3, Pp e25563- (2024)
The aim of this study was to determine the effect of various methods of processing, such as natural, washed, honey, anaerobic fermentation, and carbonic maceration, on the contents of heavy metals in green and roasted specialty coffees from various c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40daf7f014644adb8e29e3609ac0ded1
Autor:
Nicola Mastrangelo, Alessandro Bianchi, Stefano Pettinelli, Gregorio Santini, Giorgio Merlani, Andrea Bellincontro, Federico Baris, Fabio Chinnici, Fabio Mencarelli
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 10, Pp e20422- (2023)
A new category of fruit style beer resulting from the addition of grape matrices is named Italian Grape Ale (IGA). In this paper, we report data on an experimental work to produce IGA beers, adding macerated (CO2 or N2) red Gamay grape must or Aleati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/718896c413bd4cb28394fd0db6c74723
Autor:
Candela Ruiz-de-Villa, Jordi Gombau, Montse Poblet, Albert Bordons, Joan Miquel Canals, Fernando Zamora, Cristina Reguant, Nicolas Rozès
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 12, p 1021 (2023)
This study investigates the impact of inoculating Torulaspora delbrueckii (Td) strains during the initial phase of carbonic maceration (CM) vinification, aiming to enhance the fermentative process and unique characteristics of CM wines. CM is a winem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08a8bb57eae54d6a8cf930e754efdff8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Rosa Gutiérrez, Pilar Santamaría, Lucía González-Arenzana, Patrocinio Garijo, Carmen Olarte, Susana Sanz
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 14, p 2755 (2023)
Carbonic maceration (CM) vinification is a very traditional method that allows saving energy without great equipment investment, obtaining high-quality wines. However, due to its particularities, CM winemaking implies a higher risk of microbial alter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bf7ec902d154b28b0df99ab4c0335a6
Publikováno v:
Agriculture, Vol 12, Iss 12, p 2113 (2022)
In the last decade, organic-based food materials have taken an increasing marketing share due to consumers’ interests. Strawberry is one of the world’s most important berry crops, with growing production. This study aimed to evaluate the drying p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff7e559ce1ad4fa8a39d5057e26c69d6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pilar Santamaría, Lucía González-Arenzana, Rocío Escribano-Viana, Patrocinio Garijo, Rosa López, Susana Sanz, Ana Rosa Gutiérrez
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 1, p 27 (2022)
The aim of the work was to study the vinification by carbonic maceration carried out in small volume tanks, because the use of these deposits is necessary in scientific studies where repetitions are mandatory. For this, vinifications were carried out
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8eff4b5600f84e979c387a5bd8b4e643
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.