Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"carbohydrate-hydrolyzing enzymes"'
Autor:
Weixin Li, Mingwei Zhang, Xuchao Jia, Min Zhang, Yanxia Chen, Lihong Dong, Fei Huang, Qin Ma, Dong Zhao, Ruifen Zhang
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101355- (2024)
The free and bound phenolic profiles and their bioactivities of radix puerariae thomsonii (RPT) cultivars from 7 growing regions in China were investigated. Total phenolic and flavonoid contents were from 148.71 to 435.32 mg gallic acid equivalents /
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41d82be579c8424e85ea895ed6e9a342
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101376- (2024)
The aim of this study was to investigate the effect of Ganoderma lucidum fermentation on antioxidant and anti-glycemic activities of Tartary buckwheat. Xylanase, total cellulase (CMCase and FPase) and β-glucosidase in fermented Tartary buckwheat (FB
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bded015e68e64e4c81492d618a3ad1b3
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 10, p 1255 (2024)
The rising levels of type 2 diabetes mellitus (T2DM) and the poor medical effects of the commercially available antidiabetic drugs necessitate the development of potent analogs to treat this multifactorial metabolic disorder. It has been demonstrated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34b67d9e48384cc3b1f298a890a1ef56
Chemical Profile and Healthy Properties of Sicilian Diplotaxis harra subsp. crassifolia (Raf.) Maire
Autor:
Natale Badalamenti, Assunta Napolitano, Maurizio Bruno, Roberta Pino, Rosa Tundis, Vincenzo Ilardi, Monica Rosa Loizzo, Sonia Piacente
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 11, p 2450 (2024)
This study was aimed at investigating the phytochemical profile and bioactivity of Diplotaxis harra subsp. crassifolia (Brassicaceae), a species from central–southern Sicily (Italy), where it is consumed as a salad. For this purpose, LC–ESI/HRMSn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec9b1f4239d64a8ab58b7059f0967859
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francesco Sottile, Assunta Napolitano, Natale Badalamenti, Maurizio Bruno, Rosa Tundis, Monica Rosa Loizzo, Sonia Piacente
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 5, p 1107 (2023)
A new accession of myrobalan (Prunus cerasifera L.) from Sicily (Italy) was studied for the first time for its chemical and nutraceutical properties. A description of the main morphological and pomological traits was created as a tool for characteriz
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6bc7adf6eba840fc80b52b679d365f3e