Zobrazeno 1 - 10
of 27 024
pro vyhledávání: '"carbohydrate-composition"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
López-Calabozo, Rocío1 (AUTHOR) rociolc2112@gmail.com, Liberal, Ângela1,2,3 (AUTHOR) afeitor@ipb.pt, Fernandes, Ângela2,3 (AUTHOR) iferreira@ipb.pt, Revilla, Isabel1 (AUTHOR) irevilla@usal.es, Ferreira, Isabel C. F. R.2,3 (AUTHOR) lillian@ipb.pt, Barros, Lillian2,3 (AUTHOR), Vivar-Quintana, Ana M.1 (AUTHOR) avivar@usal.es
Publikováno v:
Sensors (14248220). Jul2024, Vol. 24 Issue 13, p4232. 17p.
Autor:
Antunes, I.C. 1, 2, Roseiro, C. 3, 4, Bexiga, R. 1, 2, Pinto, C. 5, Lageiro, M. 3, 4, Gonçalves, H. 3, Quaresma, M.A.G. 1, 2, *
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science January 2025 108(1):164-172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bianca M. Thobor, Arjen Tilstra, Benjamin Mueller, Andreas Haas, Jan-Hendrik Hehemann, Christian Wild
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract The mucus surface layer serves vital functions for scleractinian corals and consists mainly of carbohydrates. Its carbohydrate composition has been suggested to be influenced by environmental conditions (e.g., temperature, nutrients) and mic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/453ba797e24e43fb8eb9917fbe6be473
Autor:
Moretti, Letícia Korin, Ramos, Kazumi Kawasaki, Ávila, Patrícia Felix, Goldbeck, Rosana, Vieira, Josélio Batista, Efraim, Priscilla
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 2
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 8, p 866 (2024)
Avocado fruits are considered unusual because of the large amounts of oil and seven-carbon (7-C) carbohydrates (mannoheptulose and perseitol) in the fruit’s flesh and skin. The fruit may be held on the tree unripe until required for marketing, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49cdc2473d3643fd91dd76832fa7ea6e
Autor:
Marioli Nobile, Carla Georgina, Balzarini, Mónica, Grosso, Rubén, Soldini, Diego, Zossi, Silvia, Martínez, María José
Publikováno v:
Agronomy Journal; Jan2024, Vol. 116 Issue 1, p73-82, 10p
Autor:
Bianca M. Thobor, Arjen Tilstra, Benjamin Mueller, Andreas Haas, Jan-Hendrik Hehemann, Christian Wild
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-1 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d3b279c3aac4251978eba4739eb4062
Autor:
Absalimova, Mamura1 m.absalimova@atu.kz, Tayeva, Aigul2 a.taeva@atu.edu.kz, Baybolova, Lyazzat2 l.baybolova@atu.kz, Glotova, Irina3 glotova-irina@yandex.ru, Galochkina, Nadezhda4 galochkina.na@mail.ru, Shakhov, Sergey4 s_shahov@mail.ru
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2023, Vol. 17 Issue 1, p816-832. 17p.