Zobrazeno 1 - 10
of 471
pro vyhledávání: '"carbohydrate structure"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhongxia Li, Huibin Zhang, Li He, Yaqin Hou, Yingjuan Che, Tian Liu, Shaobai Xiong, Xuguang Zhang, Shunjing Luo, Chengmei Liu, Tingting Chen
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2023)
IntroductionArabinoxylan (AX) is a versatile polysaccharide that shows various effects in modulating gut microbiota and health. The influence of arabinoxylan carbohydrate structural feature and feruloylation on fermentability and the effect of modula
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e3e63ff3a2a468dba5cc08aaf1b24d2
Autor:
DEUTCH, CHARLES E.
Publikováno v:
The American Biology Teacher, 2019 Jan 01. 81(1), 52-55.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26585278
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animals, Vol 10, Iss 5, p 907 (2020)
The study aimed to determine the effect of nutrients of wheat (nine cultivars) and maize (nine cultivars) grain on nitrogen balance and apparent metabolizable energy (AMEN) content for broiler chickens. In vivo digestibility and balance trials were c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ffbfea2e57b44adbb1513151e8533482
Autor:
Frederick J. Warren, Naoki M. Fukuma, Deirdre Mikkelsen, Bernadine M. Flanagan, Barbara A. Williams, Allan T. Lisle, Páraic Ó Cuív, Mark Morrison, Michael J. Gidley
Publikováno v:
mSphere, Vol 3, Iss 3 (2018)
ABSTRACT Starch is a major source of energy in the human diet and is consumed in diverse forms. Resistant starch (RS) escapes small intestinal digestion and is fermented in the colon by the resident microbiota, with beneficial impacts on colonic func
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06510caff8004017ad2bea7da095cb41
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pezzotti, Giuseppe
乙第13520号
論農博第2908号
新制||農||1096(附属図書館)
学位論文||R4||N5420(農学部図書室)
学位規則第4条第2項該当
Doctor of Agricultural Science
Kyoto University
DGAM
論農博第2908号
新制||農||1096(附属図書館)
学位論文||R4||N5420(農学部図書室)
学位規則第4条第2項該当
Doctor of Agricultural Science
Kyoto University
DGAM
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2433/278307
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.