Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"capsanthin/capsorubin synthase"'
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 9, p 1251 (2024)
It has been observed that the leaves of some Zamia species undergo a kind of “reverse ripening”; that is, they change from their original brown color to green during development. We assumed that this strange color change was due to the change in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8dc84a4d3e0c46d3be2a155695d6e850
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Milena Trajković, Slađana Jevremović, Milan Dragićević, Ana D. Simonović, Angelina R. Subotić, Snežana Milošević, Aleksandar Cingel
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 7, Iss 9, p 324 (2021)
Flower color is an important characteristic that determines the commercial value of ornamental plants. The development of modern biotechnology methods such as genetic engineering enables the creation of new flower colors that cannot be achieved with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67134c264f614e48befbf418dda01322
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biologia Plantarum, Vol 59, Iss 3, Pp 507-513 (2015)
Pepper (Capsicum annum L.) fruit colours vary from green, ivory, or yellow at the juvenile stage to red, orange, and yellow at the mature stage. Carotenoid accumulation causes fruit colour formation in ripe Capsicum fruits, and capsanthin is a main c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62fd65637d164633b00456c61185e3c9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Phytoene synthase 2 can compensate for the absence of PSY1 in the control of color in Capsicum fruit
Autor:
Hyo-Bong Jeong, Byoung-Cheorl Kang, Suna Kim, Jin-Kyung Kwon, Sun-Hwa Ha, Ayoung Jung, So-Jeong Jang, Min-Young Kang
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany
PSY2 can compensate for the absence of PSY1 in yellow pepper fruit, allowing a basal level of carotenoid accumulation to occur, and hence it should be considered alongside PSY1 and CCS as an essential gene in the control of fruit coloration.
Phy
Phy