Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"cap management"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 11, p 2509 (2024)
Cabernet Sauvignon from the California Paso Robles AVA was processed with a contrasting array of cap management frequencies, consisting of punch-down (PD) frequencies (0, 1, 2, and 3 PD/day) over two vintages, one of which the fruit was harvested at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8bce7b5c6a442f0ba4d5e43fd1ff43d
Autor:
Emily S. Stoffel, Taylor M. Robertson, Anibal A. Catania, Luis F. Castro, L. Federico Casassa
Publikováno v:
OENO One, Vol 58, Iss 1 (2024)
Pinot noir is rapidly becoming a winemaking staple in the Central Coast of California. Therefore, it is important to understand how factors such as fermentation temperature and cap management affect the chemical and sensory impact of such wines. Here
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5aeffcd9af7e40459b4640999e0fe735
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 10, p 4230 (2023)
Grenache wines from the Central Coast of California were subjected to different alcoholic fermentation temperature regimes (Cold, Cold/Hot, Hot) and cap management protocols, namely, punch down (PD), or no punch down (No PD), to determine the effect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d1b27a314d34149b9bd672e730a1852
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Phenolic data collected from 8 different fermentations of Shiraz and Cabernet Sauvignon grapes
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::75d507636ab28277d1d9f73436582708
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
The extraction of phenolic compounds during maceration is of utmost importance in red winemaking. However, the monitoring of phenolic extraction is often hampered by analytical and statistical constraints. The aim of this study was to monitor phenoli