Zobrazeno 1 - 10
of 20 059
pro vyhledávání: '"canned fish"'
Autor:
Hussein, Mohamed A.1, Morgan, Samar E.1, Mahmoud, Abdallah F.1, El-Ghareeb, Waleed R.1,2 welsaid@kfu.edu.sa
Publikováno v:
Open Veterinary Journal. 2024, Vol. 14 Issue 1, p266-273. 8p.
Autor:
Behzad, Masoomeh1, Eslami, Zahra2, Esmaeili, Sajjad3, Sadeghi, Naficeh4 nsadeghi@sina.tums.ac.ir
Publikováno v:
Human, Health & Halal Metrics. Dec2023, Vol. 4 Issue 2, p11-17. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Open Veterinary Journal, Vol 14, Iss (1) (Zagazig Veterinary Conference), Pp 266-273 (2024)
Background: Canned fish products are widely consumed in Egypt, particularly for protein-rich meals that are quick to prepare and low in calories. Canned fish products contaminated with toxic metals from the fish itself or from canning materials durin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d1a41df66444e3daf12fe400f49c1a6
Autor:
Karaca, Asli Can1, Capanoglu, Esra1 capanogl@itu.edu.tr
Publikováno v:
Mediterranean Journal of Nutrition & Metabolism. 2022, Vol. 15 Issue 4, p575-579. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ecology and Evolution, Vol 14, Iss 4, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract How has parasitism changed for Alaskan salmon over the past several decades? Parasitological assessments of salmon are inconsistent across time, and though parasite data are sometimes noted when processing fillets for the market, those data
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2479905fee154e1fa602a64b14aaaed6
Autor:
Afolabi, Obehi L.1 (AUTHOR), Iwegbue, Chukwujindu M. A.1 (AUTHOR) maxipriestley@yahoo.com, Obi, Grace2 (AUTHOR), Tesi, Godswill O.3 (AUTHOR), Nwajei, Godwin E.1 (AUTHOR), Martincigh, Bice S.4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants: Part B: Surveillance Communications. Mar2023, Vol. 16 Issue 1, p32-41. 10p.