Zobrazeno 1 - 10
of 7 366
pro vyhledávání: '"candied fruit"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 25, Iss 99, Pp 116-120 (2023)
In recent years, there has been a scientific interest in healthy nutrition, namely the development and consumption of products. which have a beneficial effect on the human body and can reduce the risk of various diseases. The work aimed to investigat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/803d0cdfdddc4932bdc855d50c473e2f
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 16, Pp 281-289 (2022)
A method for the determination of tartrazine, xinhong, amaranth, indigo, ponceau S, carmine, quinoline yellow, sunset yellow, temptation red, bright blue, acid red 44, acid red, food red 1, orange yellow 1, acid red 50, patent blue V, erythrin, acid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6172a79104b743a2b741dd14bd62c63e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deiana, Monica, Montoro, Paola, Jerković, Igor, Atzeri, Angela, Marijanović, Zvonimir, Serreli, Gabriele, Piacente, Sonia, Tuberoso, Carlo Ignazio Giovanni
Publikováno v:
In Food Research International June 2019 120:620-630
Autor:
Ruffino, Barbara, Zanetti, Mariachiara
Publikováno v:
In Journal of Cleaner Production 15 August 2017 159:26-37
Publikováno v:
Traektoriâ Nauki / Path of Science. 2(06):1-8
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=959954
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Control August 2016 66:87-92