Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"camellia seed cake"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 7, Pp 130-136 (2023)
为提高茶皂苷的提取率,扩大茶皂苷的应用范围,以脱脂油茶籽饼为原料,采用超声-微波辅助法提取茶皂苷。以油茶皂苷提取率为考察指标,在单因素试验的基础上,采用Plackett-Burman试验设
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d234c40f1bd9445a8fb7ab0165ba645f
Autor:
Yang, Guliang a, 1, Qi, Zhiwen b, 1, ⁎, Shan, Sijie a, Lu, Kun a, Zhou, Junqin c, Yang, Liying c, Tan, Xiaofeng c, ⁎
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology December 2023 206
Autor:
Yu, Ningxiang a, Shao, Shengxin a, Huan, Weiwei b, Ye, Qin c, Nie, Xiaohua a, Lu, Yuanchao a, Meng, Xianghe a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 September 2022 389
Publikováno v:
In Food Control June 2022 136
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 47, Iss 3, Pp 65-70 (2022)
研究油茶枯饼提取物的主要生物活性成分及其对镉致氧化应激和学习记忆损伤的保护作用。采用UPLC MS/MS分析油茶枯饼提取物的主要生物活性成分。将9周龄SD大鼠随机分为对照组(0.9% NaCl溶液
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32b0ca3d2b33490b922619a9bf06f9b6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qiaonan Zhu, Jiawen Xue, Peng Wang, Xianbo Wang, Jiaojiao Zhang, Xuezhi Fang, Zhiping He, Fenghua Wu
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 3, p 501 (2023)
The camellia seed cake proteins (CP) used in this study were individually hydrolyzed with neutral protease, alkaline protease, papain, and trypsin. The results showed that the hydrolysate had the highest ACE inhibitory activity at 67.36 ± 0.80% afte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/869db70c9233446389aa03cedf6757c4
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 2, p 393 (2023)
In recent years, food-derived hypoglycemic peptides have received a lot of attention in the study of active peptides, but their anti-diabetic mechanism of action is not yet clear. In this study, camellia seed cake protein (CSCP) was used to prepare a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de3b0f545956457b83baf1c995df692f
Autor:
Zhang, Shanying a, b, Zheng, Lili a, Zheng, Xiaoyan a, Ai, Binling a, Yang, Yang a, Pan, Yonggui b, Sheng, Zhanwu a, ∗
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2019 93:189-197