Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"camellia brevistyla"'
Publikováno v:
Mitochondrial DNA. Part B. Resources, Vol 6, Iss 8, Pp 2246-2248 (2021)
Camellia brevistyla is an economic plant that can produce high-value edible oil in southern China. Using a combination of PacBio RS and Illumina sequencing platforms, the complete chloroplast genome of C. brevistyla was assembled and annotated. This
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d491caddc6145908dd54ae500ac06dd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mitochondrial DNA. Part B. Resources, Vol 5, Iss 1, Pp 386-387 (2020)
Camellia brevistyla is an economic species for its seeds with high oil content and ornamental value, which is cultivated widespreadly across southern China. In this study, the complete chloroplast (cp) genome sequence of C. brevistyla was assembled a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac5bfe6688f24068a7ba48cd2b6eb2ce
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 1, p 58 (2020)
Altering the microbiota by the daily diet is highly associated with improved human health. Studies confirms the gastrointestinal protective and anti-inflammatory effects of camellia oil; however, the benefits in gut microbiota remain unclear. Camelli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f43dbac1af4f4a35ab28a74ebccd28ea
Publikováno v:
Journal of Food Science. 84:3555-3564
Camellia brevistyla (Hayata) Coh. Stuart seeds are used to produce edible oil. The seed pomace is an agricultural waste, containing approximately 8% saponin, which has antihypertensive effects. Nω -nitro-L-arginine methyl ester (L-NAME) can induce h
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants
Volume 9
Issue 1
Antioxidants, Vol 9, Iss 1, p 58 (2020)
Volume 9
Issue 1
Antioxidants, Vol 9, Iss 1, p 58 (2020)
Altering the microbiota by the daily diet is highly associated with improved human health. Studies confirms the gastrointestinal protective and anti-inflammatory effects of camellia oil
however, the benefits in gut microbiota remain unclear. Cam
however, the benefits in gut microbiota remain unclear. Cam
Publikováno v:
Mitochondrial DNA Part B. 5:386-387
Camellia brevistyla is an economic species for its seeds with high oil content and ornamental value, which is cultivated widespreadly across southern China. In this study, the complete chloroplast ...
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ming-Chang Chiang, Hoang Nguyen, Chun-Neng Wang, Kuan-Hung Lin, Mong-Huai Su, Khiem M. Nguyen, Te-Hua Hsu, Ren-Dong Kang
Publikováno v:
korean Journal of Horticultural Science&Technology. 35