Zobrazeno 1 - 10
of 316
pro vyhledávání: '"camelina oil"'
Autor:
John N. Idenyi, Mosope F. Abanikannda, David H. Huber, Ann L. Gannam, Wendy M. Sealey, Jonathan C. Eya
Publikováno v:
Journal of the World Aquaculture Society, Vol 55, Iss 2, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Gut microbiota impacts fish metabolism, nutrient utilization, and health. We know little about how temperature and diet interact with rainbow trout gut microbes. A total of 288 fish (average body weight: 45.6 g) fed four iso‐caloric, ‐li
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8a180ad66714e19a97a9f9ca60f425d
Publikováno v:
فناوریهای جدید در صنعت غذا, Vol 10, Iss 4, Pp 359-375 (2023)
Camelina oil is highly unsaturated and is a rich source of omega-3 fatty acids. Camelina oil contains high amounts of tocopherol which confers a reasonable shelf life without the need for special storage conditions. Generally crud oils contain many u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd9f126e29c14a4eaaacf5369b3b1c35
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 10 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9f87fa44fe74c168e6f8e9598a14fe3
Autor:
S. Burron, T. Richards, T.C. McCorkell, L. Trevizan, D. Puttick, D.W.L. Ma, W. Pearson, A.K. Shoveller
Publikováno v:
Animal, Vol 17, Iss 12, Pp 101034- (2023)
Camelina (Camelina sativa) is a hardy, low-input oilseed crop that provides a rich source of the n-3 fatty acid, α-linolenic acid (ALA). The primary purpose of the present study was to assess the effects of dietary camelina oil (CAM) consumption on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3ec86936c144336839b845b4e7b9077
Autor:
Cyrus Jalili, Sepide Talebi, Sanaz Mehrabani, Reza Bagheri, Alexei Wong, Parsa Amirian, Mahsa Zarpoosh, Seyed Mojtaba Ghoreishy, Mohammad Ali Hojjati Kermani, Sajjad Moradi
Publikováno v:
Lipids in Health and Disease, Vol 21, Iss 1, Pp 1-14 (2022)
Abstract Background This systematic review and dose–response meta-analysis of published randomized controlled trials (RCTs) was conducted to determine the effectiveness of camelina oil supplementation (COS) on lipid profiles and glycemic indices. M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfd918b55be24995a9b688ca6f3c4766
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.