Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"camel and cow milk"'
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 10, Iss 2, Pp 609-616 (2022)
Camel milk has been considered as an important source of nutrients and is commercialized in many countries of the world including the Middle East. This study aimed to investigate the presence of mycotoxins in camel feed and milk samples in comparison
Autor:
Akbulut Topel, Selin
Amaç: Gerek terapötik açıdan gerekse önemli bir protein kaynağı olmasından dolayı besleyici öneme sahip deve sütünün inek sütüne göre serum proteini ve kazein oranlarının ile protein profilinin farklı olması bu sütün fermente s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2708::3f6e6ce555b023c680466ae91f1dba3a
http://hdl.handle.net/11607/4703
http://hdl.handle.net/11607/4703
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
YİĞİT, Ayşe Arzu
Publikováno v:
Volume: 4, Issue: 2 113-122
Veterinary Journal of Mehmet Akif Ersoy University
Veterinary Journal of Mehmet Akif Ersoy University
Günümüzdetüketilen sütlerin çok büyük bir kısmı inek sütü olup, bunu da piyasada çiğ,pastörize ve sterilize olarak bulmak mümkündür. Ayrıca keçi ve koyun sütü deulaşılabilmesi kolay olan sütlerdir. Bunların yanı sıra anne
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::76e5f96bb9409efcf06badf984aa248e
https://dergipark.org.tr/tr/pub/maeuvfd/issue/51507/549028
https://dergipark.org.tr/tr/pub/maeuvfd/issue/51507/549028
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.