Zobrazeno 1 - 10
of 136
pro vyhledávání: '"camel's milk"'
Autor:
Nadjah Guergueb
Publikováno v:
Revista Científica, Vol 34, Iss 1 (2024)
The main goal of this article was to conduct a meta–analysis, to estimate the hygienic quality of the raw milk intended for human consumption and subsequently relative risk factors that may impact milk quality in Algeria. Weighted random–effects
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bccd4dbf57124d7fa85ebb2cac57d8ec
Publikováno v:
Iraqi Journal of Veterinary Sciences, Vol 37, Iss 2, Pp 333-337 (2023)
The dromedary camels are essential because of their multiple uses for transport, wool, meat, and milk production. Camel’s milk is considered exceptional nutrition, so it uses for therapeutic and high nutrition. Mastitis may affect camel’s milk pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be7b0e1930c44613b60dfc647d92e34a
Autor:
Khaled S. Nassar, Ibrahim Attia, Sameh A. Korma, Salam A. Ibrahim, Tuba Esatbeyoglu, Eman Saad Ragab
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 10, p 919 (2023)
The objective of this study was to evaluate the nutritional value of dried Kishk-like products using burghal of wheat, oat, and fenugreek with cow’s milk, camel’s milk, and goat’s milk. Kishk is an artisanal product that is popular in Egypt and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41f4615fbfa04edaa06899537f02067a
Autor:
Yasmine Saidi, Beatriz del Rio, Djamel Eddine Senouci, Begoña Redruello, Beatriz Martinez, Victor Ladero, Mebrouk Kihal, Miguel A. Alvarez
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 58, Iss 3, Pp 260-272 (2020)
Research background. Consumption of spontaneously fermented camel’s milk is common in Algeria, making it a feasible source of diverse lactic acid bacteria (LAB) with the potential to be used as adjunct cultures to improve quality and safety of ferm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca1216e715244f17b18f4c7bfed6bbf4
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 22, Iss 1, p 9 (2023)
Camel milk is a valuable food choice, representing a primary need in the diet of people in dry zones. Camel milk is rich in nutrients, which makes it a favorable environment for the development of microorganisms. Staphylococcus and Listeria are signi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51651d8c4d70443fae04ea73c28fcadc
Publikováno v:
Pharmaceuticals, Vol 16, Iss 3, p 357 (2023)
Multiple sclerosis is an autoimmune-mediated myelin damage disorder in the central nervous system that is widespread among neurological patients. It has been demonstrated that several genetic and epigenetic factors control autoimmune encephalomyeliti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4c299a5c9554ce79fe59535a803b257
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 3, Pp 447-453 (2019)
The present paper features a comparative analysis of the biological value of milk obtained from cows, goats, mares, and camels. The biological value of the milk was estimated by protein and lipid components using computational methods of food combina
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/032a9b7e3326442593f8d9c8a21355de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.