Zobrazeno 1 - 10
of 198
pro vyhledávání: '"calorie estimation"'
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 50, Iss , Pp 109524- (2023)
A dataset of fully labeled images of 20 different kinds of fruits is developed for research purposes in the area of detection, recognition, and classification of fruits. Applications can range from fruit recognition to calorie estimation, and other i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33ea953edfbf49eeac2c21f52ee520fd
Publikováno v:
Applied System Innovation, Vol 6, Iss 2, p 53 (2023)
Growing obesity has been a worldwide issue for several decades. This is the outcome of common nutritional disorders which results in obese individuals who are prone to many diseases. Managing diet while simultaneously dealing with the obligations of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/225678f521744c7282d2a0df683cab8d
Autor:
Lee, Yee Ming, Sozen, Erol
Publikováno v:
British Food Journal, 2020, Vol. 122, Issue 4, pp. 1068-1084.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-07-2019-0570
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 21, p 10938 (2022)
To prevent or deal with chronic diseases, using a smart device, automatically classifying food categories, estimating food volume and nutrients, and recording dietary intake are considered challenges. In this work, a novel real-time vision-based meth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad49432c6c894a9a9647ac7cdc11048c
Publikováno v:
European Journal of Marketing, 2019, Vol. 53, Issue 11, pp. 2293-2321.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/EJM-11-2017-0856
Autor:
Rakib Ul Haque, Razib Hayat Khan, A. S. M. Shihavuddin, M. M. Mahbubul Syeed, Mohammad Faisal Uddin
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 19, p 9733 (2022)
Automated object identification has seen significant progress during the last decade with close to human-level accuracy, aided by deep learning methods. With the rapid rise of obesity and other lifestyle-related diseases worldwide, the availability o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79c3d777c8ab494787a33bcce904a866
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 6, Pp 46863-46876 (2018)
To measure the calorie of food, which are varied depending on its ingredients and volume in each cooking time, it is required to calculate calories of food before consuming. Based on nutrition knowledge, ingredients that are components of food natura
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09daa38cc00e4f0b9bc7c9b73d1aa69c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.