Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"calorie content"'
Autor:
Hyo Keun Jang, Jae Joong Kang, Jae Hyung Lee, Dabin Lee, Naeun Jo, Yejin Kim, Kwanwoo Kim, Myung-Joon Kim, Sanghoon Park, Jaehong Kim, Jaesoon Kim, So Hyun Ahn, Sang Heon Lee
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 11 (2024)
We investigated assessments of calorie production and energy efficiencies of phytoplankton in Gwangyang, Jaran, and Geoje-Hansan bays in southern Korea, based on seasonal field measurements data for particulate organic carbon (POC), macromolecular co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09a3035c22ef403d9501f440f3248594
Publikováno v:
Новые технологии, Vol 19, Iss 4, Pp 63-71 (2024)
High sugar consumption leads to such socially significant diseases as type 2 diabetes, osteoporosis, obesity, metabolic syndrome, and cardiovascular diseases. The problem of replacing sugar in food products and finished culinary products is always ac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f906f22eaddf408b9e2a4b0303e4e9a0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sarah Kochs, Sieske Franssen, Leonardo Pimpini, Job van den Hurk, Giancarlo Valente, Alard Roebroeck, Anita Jansen, Anne Roefs
Publikováno v:
NeuroImage, Vol 273, Iss , Pp 120076- (2023)
Brain responses to food are thought to reflect food's rewarding value and to fluctuate with dietary restraint. We propose that brain responses to food are dynamic and depend on attentional focus. Food pictures (high-caloric/low-caloric, palatable/unp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0bb4651e86c4ec5a9175b325004d90b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 15, Pp 33-39 (2021)
While eating, people receive energy, as well as the necessary nutrients. However, different food products contain different amounts of macro- and micronutrients, so their consumption can vary significantly depending on eating habits. The diets of 105
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc1b85d547a349589f1eb18146049d61
Autor:
T. Yu. Shabanov
Publikováno v:
Овощи России, Vol 0, Iss 2, Pp 12-15 (2020)
Relevance. A possible scenario of state self-isolation during an emergency actualizes interest in the study of foreign trade turnover of food calories as a factor of national security.Methods. The article considers issues of caloric value of export a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07feb1b4a8c74ee8ad3ddaf99e1aa563
Autor:
T. Yu. Shabanov
Publikováno v:
Овощи России, Vol 0, Iss 1, Pp 94-97 (2020)
Relevance and methods. A food security is determined energy value of food (calorie) . Being a energy characteristic of food, calorie is determined necessaric energy reserve of lifework . Using calories as some energetic criterion fof food security le
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd47f65311544718974c38ae9af64216
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.