Zobrazeno 1 - 10
of 686
pro vyhledávání: '"calidad proteica"'
Publikováno v:
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial, Vol 9, Iss 2, Pp 49-57 (2011)
Se evaluaron alimentos cárnicos (salmón, trucha, chorizo, salchicha) y lácteos (queso) sometidos a 3 tratamientos: 1) Térmico (77), 2) Fermentativo (TF), 3) Testigo (TE). Para evaluar algunos efectos se determinó el contenido de nitrógeno total
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8f7881ef9c04679ab5417f742e07fed
Publikováno v:
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial. jul-dic2011, Vol. 9 Issue 2, p49-57. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rafael Basto-Rosales, Mao Ernesto, Carrillo-Farnés, Olimpia, Eugenia Montoya-Martínez, Cynthia, Badillo-Zapata, Daniel, Alejandro Rodríguez-Montesde-Oca, Gustavo, Alfonso Álvarez-González, Carlos, Nolasco-Soria, Héctor, Vega-Villasante, Fernando
Publikováno v:
Ecosistemas y Recursos Agropecuarios; 2020, Vol. 7 Issue 1, p1-7, 7p, 2 Charts
Autor:
Vargas Escobar, Ever Andrés1 ever.vargasescobar@gmail.com, Vargas Sánchez, José Ever2, García, Diosdado Baena1
Publikováno v:
Acta Agronómica. jan-mar2016, Vol. 65 Issue 1, p72-79. 8p.
Autor:
Arellano-Vázquez, J. Luis1 arevajolu@yahoo.com.mx, Vázquez-Ramos, J. Manuel2 jorman@unam.mx, García-Ramírez, Elpidio2 elpidio@unam.mx, Gómez y-Gómez, Y. Mercedes3 ygomezipn@hotmail.com, Gutiérrez-Hernández, G. Fernando3 enredipn@yahoo.com.mx
Publikováno v:
Agrociencia. 5/16/2017, Vol. 51 Issue 4, p425-436. 12p.
Autor:
Piedad Margarita Montero Castillo, Yesid Alejandro Marrugo Ligardo, Lesbia Cristina Julio González
Publikováno v:
Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín, Vol 68, Iss 1, Pp 7487-7496 (2014)
Abstract. The future of nutrition in Colombia, and perhaps inother developing countries, will depend in large part on the abilityof food technology to take full advantage of the food sourcesavailable in the country and to adapt and develop new produc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3601cf63adf3454aa979d07fe1984f3c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Castro Muñoz, María del Rosario1 rcastro@lamolina.edu.pe, Panizo, Ricardo Sevilla2 stc_cgiar@inia.gob.pe
Publikováno v:
Ecologia Aplicada. 2008, Vol. 7 Issue 1/2, p173-181. 9p. 1 Color Photograph, 1 Diagram, 6 Charts, 3 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.