Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"calf presence"'
Autor:
J.R.M. Ruas, F.Z. Brandão, L.E. Borges, J.M. Silva Filho, R. Amaral, A.M. Borges, A. Marcatti Neto, B.C. Carvalho
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 58, Iss 4, Pp 530-536 (2006)
Avaliou-se a influência da presença do bezerro no momento da ordenha sobre os parâmetros reprodutivos de 75 vacas primíparas e multíparas mestiças Holandês-Zebu, divididas em três grupos experimentais: GI - vacas ordenhadas sem a presença do
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b67ce3c553304dcb852499d292d49dce
Autor:
Ana-Maria Cozma, Isabelle Verdier-Metz, Jacques Agabriel, Anne Ferlay, Bruno Martin, Carole Cirie
Publikováno v:
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition 5 (105), . (2017)
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, Wiley, 2016, 105 (5), ⟨10.1111/jpn.12530⟩
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, Wiley, 2017, 101 (5), pp.949-963. 〈10.1111/jpn.12530〉
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, Wiley, 2016, ⟨10.1111/jpn.12530⟩
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, Wiley, 2017, 101 (5), pp.949-963. ⟨10.1111/jpn.12530⟩
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, Wiley, 2016, 〈10.1111/jpn.12530〉
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, Wiley, 2016, 105 (5), ⟨10.1111/jpn.12530⟩
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, Wiley, 2017, 101 (5), pp.949-963. 〈10.1111/jpn.12530〉
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, Wiley, 2016, ⟨10.1111/jpn.12530⟩
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, Wiley, 2017, 101 (5), pp.949-963. ⟨10.1111/jpn.12530⟩
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, Wiley, 2016, 〈10.1111/jpn.12530〉
In Press; The milking of Salers cows requires the presence of the calf. The removal of the calf would simplify the milking routine, but it could also modify the milk yield and the milk and cheese composition. Therefore, the aim of this experiment was
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5f877ba52097067da8bfe1eec2d89eaa
http://prodinra.inra.fr/record/358190
http://prodinra.inra.fr/record/358190
Publikováno v:
Dairy Science & Technology
Dairy Science & Technology, EDP sciences/Springer, 2013, 93 (1), pp.99-113. ⟨10.1007/s13594-012-0094-1⟩
Dairy Science & Technology, EDP sciences/Springer, 2013, 93 (1), pp.99-113. ⟨10.1007/s13594-012-0094-1⟩
International audience; Milk fat content and its fatty acid (FA) profile are important components of both the milk nutritional and technological qualities. The present study was conducted to evaluate the influence of calf presence during milking and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.