Zobrazeno 1 - 10
of 122
pro vyhledávání: '"calcium-binding peptide"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 11, p 1652 (2024)
The purpose of this study was to prepare mackerel peptides (MPs) with calcium-binding capacity through an enzyme method and to investigate the potential role they play in improving the bioavailability of calcium in vitro. The calcium-binding capacity
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ebd134c22e64db3a60390df14645e39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guanhua Hu, Debao Wang, Lina Sun, Rina Su, Mirco Corazzin, Xueying Sun, Lu Dou, Min Zhang, Lihua Zhao, Lin Su, Ye Jin
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 17, p 2655 (2022)
To isolate a novel peptide with calcium-binding capacity, sheep bone protein was hydrolyzed sequentially using a dual-enzyme system (alcalase treatment following neutrase treatment) and investigated for its characteristics, separation, purification,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd21bdf0214147ca8d63caf5b70af1a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 52, Iss , Pp 670-679 (2019)
The calcium-binding peptides were recognized as novel functional ingredients for improving calcium bioavailability. Pacific cod (Gadus Macrocephalus) bone gelatin hydrolysates (BGH) with considerable calcium binding activity (0.41 ± 0.08 μg/mg) wer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cb9a504da374aad9977f8c79dce6d3c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 60, Iss , Pp - (2019)
Auxis thazard protein peptides were prepared by enzymatic hydrolysis and membrane separation and then sequentially purified with Sephadex G-15 gel chromatography and reversed phase high performance liquid chromatography (RP-HPLC) based on their calci
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/463cc5afb2bb4dab870b1d178df19910
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.