Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"calcium shell"'
Autor:
Alberto Felici, Nina Bilandžić, Gian Enrico Magi, Nicolaia Iaffaldano, Elisa Fiordelmondo, Gerardo Doti, Alessandra Roncarati
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 7, p 905 (2020)
In mid Adriatic Sea the common sea snail is the habitual snail eaten, but over the years fishermen started to capture also the long sea snail, a possible alternative for human consumption. This study aims to compare the quality traits of the edible f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9450385ea6f4463d8c849cf56e581a1b
Autor:
Felici, Alberto, Bilandžić, Nina, Magi, Gian Enrico, Iaffaldano, Nicolaia, Fiordelmondo, Elisa, Doti, Gerardo, Roncarati, Alessandra
In mid Adriatic Sea the common sea snail is the habitual snail eaten, but over the years fishermen started to capture also the long sea snail, a possible alternative for human consumption. This study aims to compare the quality traits of the edible f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::379a035f25b83b08043d16835f9aebcf
https://www.bib.irb.hr/1071815
https://www.bib.irb.hr/1071815
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, Vol 2, Iss 11 (92), Pp 29-38 (2018)
Numerous tests have determined that the use of AlgNa, as a polysaccharide capable of ionotropic gelation, in the technology of capsular products is a promising direction. Owing to the ability of AlgNa to interact chemically with Са 2+ , it loses it
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 2, № 11 (92) (2018): Technology and Equipment of Food Production; 29-38
Восточно-Европейский журнал передовых технологий; Том 2, № 11 (92) (2018): Технологии и оборудование пищевых производств; 29-38
Східно-Європейський журнал передових технологій; Том 2, № 11 (92) (2018): Технології та обладнання харчових виробництв; 29-38
Восточно-Европейский журнал передовых технологий; Том 2, № 11 (92) (2018): Технологии и оборудование пищевых производств; 29-38
Східно-Європейський журнал передових технологій; Том 2, № 11 (92) (2018): Технології та обладнання харчових виробництв; 29-38
Numerous tests have determined that the use of AlgNa, as a polysaccharide capable of ionotropic gelation, in the technology of capsular products is a promising direction. Owing to the ability of AlgNa to interact chemically with Са2+, it loses its
Autor:
Sanders, Trystan
The Baltic Sea salinity gradient provides an excellent system to investigate how seawater ion availability impacts calcification rates and the energetic costs of calcification. Additionally, the gradual changes in environmental conditions along this
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::dd1a8bee445607ef048904341ccd70ee
https://macau.uni-kiel.de/servlets/MCRFileNodeServlet/dissertation_derivate_00007860/TRYSTAN_SANDERS_PHD_THESIS_20180628_Abstract_version_with_abstract(6).pdf
https://macau.uni-kiel.de/servlets/MCRFileNodeServlet/dissertation_derivate_00007860/TRYSTAN_SANDERS_PHD_THESIS_20180628_Abstract_version_with_abstract(6).pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.