Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"calcium salts of fatty acids"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 9, Pp 6785-6796 (2024)
ABSTRACT: The form of fat supplements, degree of saturation, and the fatty acid (FA) profile influence cows' production response. The objective was to determine the effects of supplemental fats in the form of calcium salts (CS) of FA (CSFA) with diff
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e13985a26ef34abe85bd8b101cfdeaee
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 4, Pp 2395-2407 (2023)
ABSTRACT: The form of a lipid supplement, its degree of saturation, and its fatty acid (FA) profile greatly influence digestibility and cow productive response. The objective in this study was to examine the effect of fat supplements that differ in t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/950101e9a6904f9a88049fed43b35c21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS), Maged Younes, Peter Aggett, Fernando Aguilar, Riccardo Crebelli, Birgit Dusemund, Metka Filipič, Maria Jose Frutos, Pierre Galtier, David Gott, Ursula Gundert‐Remy, Gunter Georg Kuhnle, Jean‐Charles Leblanc, Inger Therese Lillegaard, Peter Moldeus, Alicja Mortensen, Agneta Oskarsson, Ivan Stankovic, Ine Waalkens‐Berendsen, Rudolf Antonius Woutersen, Matthew Wright, Polly Boon, Dimitrios Chrysafidis, Rainer Gürtler, Pasquale Mosesso, Dominique Parent‐Massin, Paul Tobback, Claudia Cascio, Ana Maria Rincon, Claude Lambré
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 16, Iss 3, Pp n/a-n/a (2018)
Abstract The EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS) provides a scientific opinion re‐evaluating the safety of sodium, potassium and calcium salts of fatty acids (E 470a) and magnesium salts of fatty acids (E 470b) whe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d768b48b8fa44bf0a89bada4c0001c39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francisco Palma Rennó, José Esler de Freitas Júnior, Jefferson Rodrigues Gandra, Lenita Camargo Verdurico, Marcos Veiga dos Santos, Rafael Villela Barletta, Beatriz Conte Venturelli, Flávio Garcia Vilela
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 42, Iss 11, Pp 813-823 (2013)
The objective of this study was to evaluate the utilization of different sources of unsaturated long-chain fatty acids in diets for dairy cows during the transition period and early lactation on the milk fatty acid profile and composition of the prot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6650b405369c4305854b12e8ab3f9831
Autor:
Bruno I Cappellozza, Rafael da Costa Cervieri, Marcos A A Carvalho, Thais Castro, Marcos Renato Burim, Bruna Silva
Publikováno v:
Translational Animal Science
Lipid ingredients are often used into feedlot cattle diets, primarily to increase energy density and improve efficiency parameters of the herd. Therefore, this study was designed to evaluate the effects of including calcium salts of fatty acids (CSFA
Autor:
Márcia Maria Cândido da Silva, Marcelo Teixeira Rodrigues, Renata Helena Branco, Carla Aparecida Florentino Rodrigues, José Lindenberg Rocha Sarmento, Augusto César de Queiroz, Simone Pedro da Silva
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 36, Iss 1, Pp 257-267 (2007)
O efeito de diferentes formas de suplementação lipídica sobre o consumo, a digestibilidade, o balanço de compostos nitrogenados, a produção de leite e a eficiência de utilização de nutrientes em cabras lactantes foi testado com a inclusão d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af5ef2080b45498484208f2fb6b106b8