Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"cajanin"'
Publikováno v:
Food Frontiers, Vol 5, Iss 3, Pp 1014-1030 (2024)
Abstract Pigeon pea (Cajanus cajan L.) is one of the most important legume crops grown in subtropical and tropical regions with high nutritional quality. However, the consumption of pigeon pea is very limited worldwide owing to its high level of anti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b4f6e3ee0164a4297ed9f032181b303
Autor:
Jia, Yue a, #, Liu, Juzhao b, #, Yang, Qin f, Zhang, Wanjiang a, Efferth, Thomas e, ⁎⁎⁎, Liu, Siguo a, ⁎⁎, Hua, Xin c, d, ⁎
Publikováno v:
In Phytomedicine June 2023 114
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 11 (2020)
Antimicrobial resistance has become a serious threat to human and animal health, and vancomycin-resistant Enterococcus has become an important nosocomial infection pathogen, causing thousands of deaths each year. In this study, after screening a vari
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd6f60abd5064a3aa55ebfac361a09a5
Autor:
Seo, Ean-Jeong a, Wiench, Benjamin a, Hamm, Rebecca a, Paulsen, Malte b, Zu, Yuangang c, Fu, Yujie c, Efferth, Thomas a, *
Publikováno v:
In Phytomedicine 15 April 2015 22(4):438-443
Autor:
Su-Jin Hong, Ok-Kyoung Kwon, Daseul Hwang, Su Hyun Goo, Doo-Young Kim, Min Ha Kim, Soo-Young Kim, Hyun-Jae Jang, Sei-Ryang Oh
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Volume 23; Issue 16; Pages: 9492
The bioactive components of Canavalia lineata (Thunb.) DC pods were investigated using bioactivity-guided isolation, and the chemical structures of flavonoids 1–3, isoflavonoid derivatives 4–11, and phenolic compounds 12 and 13 were identified by
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Waffo, Alain K. a, Azebaze, Guy A. a, Nkengfack, Augustin E. a, *, Fomum, Zacharias T. a, Meyer, Michele b, Bodo, Bernard b, van Heerden, Fanie R. c
Publikováno v:
In Phytochemistry 2000 53(8):981-985
Publikováno v:
Boletín Científico. Centro de Museos. Museo de Historia Natural, Volume: 20, Issue: 1, Pages: 52-62, Published: JUN 2016
El Guandul (Cajanus cajan L. Millsp.) es una leguminosa arbustiva, rica en nutrientes, originaria de la India; en Colombia se cultiva en la Costa Atlántica para ser usada en la alimentación humana. El guandul está adaptado especialmente a medios s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______618::28b5b4eb18206f878092318841585835
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0123-30682016000100005&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0123-30682016000100005&lng=en&tlng=en