Zobrazeno 1 - 10
of 1 584
pro vyhledávání: '"caffeic and rosmarinic acid"'
Autor:
do Prado, Nadjama B. a, de Abreu, Claudia B. a, Pinho, Cyndi S. a, Junior, Manoel M. de N. a, Silva, Mariana D. a, Espino, Magdalena b, Silva, Maria F. b, Dias, Fabio de S. c, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2022 367
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 October 2019 222
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lee, Myoung-Hee1, Jung, Chan-Sik2, Pae, Suk-Bok1, Hwang, Chung-Dong1, Park, Chang-Hwan1, Shim, Kang-Bo1, Park, Keum-Yong1, Kim, Hyun-Kyung3, Park, Soon-Ki4, Ha, Tae Joung1 taejoung@rda.go.kr
Publikováno v:
Korean Journal of Breeding Science. 2009, Vol. 41 Issue 4, p391-396. 6p.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 2, Iss 1, Pp 66-70 (2010)
Red perilla (Perilla frutescens var. purpurea cv. Akajiso) is a plant rich in polyphenols such as rosmarinic acid and luteolin with great potential as a functional food material. The present study examines whether growth under controlled artificial i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d9567d92c43047b8b286494acfbcd49f
Autor:
Ju Hee Rhee, Ho-Sun Lee, Young Ah Jeon, Jung Sook Sung, Yi Jin Jeong, Da Jeong Kim, Jae-Eun Lee, Myeong Chul Lee, Awraris Derbie Assefa
Publikováno v:
Korean Journal of Medicinal Crop Science. 27:96-107
Autor:
María Fernanda Silva, Manoel Messias de Novais Júnior, Mariana Alves de Andrade Silva, Magdalena Belén Espino, Nadjama B. do Prado, Cyndi S. Pinho, Fabio de S. Dias, Claudia Brito de Abreu
Publikováno v:
Food chemistry. 367
Basil is an edible, aromatic plant, which makes the study of the ecotoxicity of metals in plant metabolism relevant. Given the above, the objective of this study was to evaluate the effects of metals, aluminum, lead, and cadmium, in the synthesis of
Autor:
Hakkim, Faruck Lukmanul, Miura, Miwa, Matsuda, Naoki, Alharassi, Ahmed Suleiman, Guillemin, Gilles, Yamauchi, Motohiro, Arivazhagan, Girija, Song, Hyuk
Publikováno v:
International Journal of Low Radiation; 2014, Vol. 9 Issue 4, p305-316, 12p
Publikováno v:
Journal of Functional Foods; Jan2010, Vol. 2 Issue 1, p66-70, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.