Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"cacao germplasm"'
Autor:
Caio Márcio Vasconcellos Cordeiro de Almeida, Valdir Alves Facundo, Henrique Otávio Braga Brazil, Luiz Antônio dos Santos Dias, José Raymundo Pires Medeiros, Jorge Luiz Andrade Costa
Publikováno v:
Crop Breeding and Applied Biotechnology, Vol 8, Iss 2, Pp 141-148 (2008)
Chocolate is food of high nutritional value made from the fat extracted from cacao beans. Fat content andmelting point are features of utmost importance for the chocolate, pharmaceutical and cosmetics industries. This paperquantified the cacao germpl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aeadd19196214d0e89f1dc5a5d69166a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Basil G D Bartley
The cacao (Theobroma cacao) plant is an important Neo-Tropical species whose natural habitat is the Amazon basin. Over the last 30 years there has been a considerable geographical expansion in the availability of cacao genetic resources. As a result
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.