Zobrazeno 1 - 10
of 873
pro vyhledávání: '"burnt flavor"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 13, Pp 173-180 (2024)
In order to investigate the burnt flavor substances of Nongxiangxing base baijiu, headspace solid-phase microextraction-gas chromatography-mass spectrometry (HS-SPME-GC-MS) was used to analyze the flavor components of base baijiu with normal and burn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed8116b528004adba131ecda63794b35
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue/ Food Science; 2024, Vol. 45 Issue 13, p173-180, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 66(40)
The burnt flavor (overcooked rice flavor) is often retronasally perceived during the soy sauce aroma type Chinese Baijiu (Chinese distilled spirit) tasting and regarded as an important quality marker of the Baijiu. The sensory-guided isolation approa
Publikováno v:
China Brewing; 2022, Vol. 41 Issue 1, p85-91, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elmastas, Ayhan1 (AUTHOR), Aydin, Firat2 (AUTHOR) firataydin01@gmail.com, Umaz, Adil3 (AUTHOR), Kılınc, Ersin4 (AUTHOR), Arslan, Yasin5 (AUTHOR), Aydin, Isil6 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Apr2022, Vol. 46 Issue 4, p1-7. 7p.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Oct2024, Vol. 104 Issue 13, p8099-8108, 10p