Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"burdock fructooligosaccharide"'
Publikováno v:
Immunity, Inflammation and Disease, Vol 11, Iss 11, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Background Ulcerative colitis, a typical subtype of inflammatory bowel disease, can cause many serious complications. Burdock fructooligosaccharide (BFO), a linear inulin with a purity of 99.439% and a molecular weight of 2345 Da, demonstrat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88f460578c88401abf6e69a0ac35b194
Autor:
Ying Meng, Qunfei Ma, Xuan Xu, Liting Feng, Qiang Chen, Yiru Chen, Zhang Li, Chunyan Liu, Kaoshan Chen
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 107, Iss , Pp 105678- (2023)
Burdock fructooligosaccharide (BFO) is a type of linear inulin extracted from burdock root. In this study, we studied the effect of BFO in hypercholesterolemic mice model and found that BFO could decrease the total cholesterol (TC), low-density lipop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1049acb5a8bd4637b3bfa0c0fc64c4a6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mengru Ding, Zhiyan Tang, Wei Liu, Taili Shao, Pingchuan Yuan, Kaoshan Chen, Yuyan Zhou, Jun Han, Jing Zhang, Guodong Wang
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 12 (2021)
Hyperglycemia-induced apoptosis and oxidative stress injury are thought to play important roles in the pathogenesis of diabetic nephropathy (DN). Attenuating high glucose (HG)-induced renal tubular epithelial cell injury has become a potential approa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a0322c8a5ea41c4a664ebef65040f83
Autor:
Ping-chuan Yuan, Tai-li Shao, Jun Han, Chun-yan Liu, Guo-dong Wang, Shu-guang He, Shi-xia Xu, Si-hui Nian, Kao-shan Chen
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 86, Iss , Pp 104703- (2021)
Burdock roots are rich in inulin-type burdock fructooligosaccharide (BFO). However, the antidiabetic effect of BFO remains unknown. In this study, BFO was purified using DEAE-52 and G-75. The purity of BFO was 99.4%, the peak-average molecular weight
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d612e354dde3497087b535786980fbf9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Si-hui Nian, Shi-xia Xu, Kaoshan Chen, Chunyan Liu, Jun Han, Taili Shao, Pingchuan Yuan, Guodong Wang, Shu-guang He
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 86, Iss, Pp 104703-(2021)
Burdock roots are rich in inulin-type burdock fructooligosaccharide (BFO). However, the antidiabetic effect of BFO remains unknown. In this study, BFO was purified using DEAE-52 and G-75. The purity of BFO was 99.4%, the peak-average molecular weight