Zobrazeno 1 - 10
of 1 386
pro vyhledávání: '"bud breaking"'
Autor:
Pooler, Margaret R.
Publikováno v:
In Vitro Cellular & Developmental Biology. Plant, 2003 Sep 01. 39(5), 455-458.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4293645
Autor:
Akiko Ito1 akiko@affrc.go.jp, Takanori Saito1,2, Daisuke Sakamoto1, Toshihiko Sugiura1, Songling Bai1,3, Takaya Moriguchi1
Publikováno v:
Tree Physiology. Jan2016, Vol. 36 Issue 1, p109-120. 12p.
Autor:
J. Holuša, J. Lubojacký
Publikováno v:
Journal of Forest Science, Vol 53, Iss Special Issue, Pp 69-73 (2007)
The flight activity of spruce tenthredinids were studied using Malaise traps and yellow sticky boards in young spruce forests in the Nízký Jeseník Hills during years 2005 and 2006. In most cases, studied species (Pristiphora abietina, Pristiphora
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68f21fe223b24b2280a917ba53d1b856
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Daiane Correa, S.C. Uber, E. Fagundes, F.N. Silveira, R.V. Botelho, Leo Rufato, Aike Aneliesse Kretzchmar
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :279-284
Autor:
Geraldo Chavarria, Flávio Gilberto Herter, Maria do Carmo Bassols Raseira, Alexandre Couto Rodrigues, Carlos Reisser, João Baptista da Silva
Publikováno v:
Ciência Rural, Vol 39, Iss 7, Pp 2016-2021 (2009)
The search for low chill cultivars for peach production in areas with low chill accumulation (temperatures below 7.2°C) has stimulated studies about the higher temperatures effects on low chill cultivars. The objective of this research was to evalua
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92d84e1b8949415db868f92042471a30
Autor:
FLÁVIO GILBERTO HERTER, LILIA BENDER MACHADO, MARISA DE FREITAS OLIVEIRA, JOÃO BATISTA DA SILVA
Publikováno v:
Revista Brasileira de Fruticultura, Vol 23, Iss 2, Pp 261-264 (2001)
Objetivou-se, no presente trabalho, identificar a profundidade de dormência e a velocidade de brotação em gemas de pereira, submetidas a diferentes períodos de frio à temperatura de 4ºC ±1. O experimento foi conduzido na Embrapa-Clima Temperad
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39169857d207407abff5568d814e0404
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.