Zobrazeno 1 - 10
of 298
pro vyhledávání: '"bubble pore"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Yi-Tong1 (AUTHOR) 18340369203@163.com, Chen, Yi-Fan1 (AUTHOR) chenyfchn@163.com, Zhang, Jun-Jie1 (AUTHOR) 13514954495@163.com, Zhang, Quan2 (AUTHOR) zhangg@gdou.edu.cn, Zhao, Xiao-Yu3 (AUTHOR) 13388088270@163.com, Zhou, Rong-Yan1 (AUTHOR) rongyanzhou@126.com, Chen, Hui1 (AUTHOR) 13930259580@163.com, Wang, De-He1 (AUTHOR) theconcertevent@cau.edu.cn
Publikováno v:
Animals (2076-2615). May2024, Vol. 14 Issue 10, p1496. 14p.
Autor:
Jun-Jie Zhang, Yi-Fan Chen, Lei Shi, Yi-Tong Wang, Xiao-Yu Zhao, Rong-Yan Zhou, Hui Chen, Hua-Ge Liu, Zhong-Hua Ning, De-He Wang
Publikováno v:
Frontiers in Animal Science, Vol 5 (2024)
Eggshell pores can be subdivided into micrometer-scale gas pores, submicroscopic bubble pores, and nanoscale mesopores. All are important indicators of eggshell quality ensuring gas exchange between the inside and outside of the eggshell and preventi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21864ce3300a40d999e27522592d67d2
Publikováno v:
In Journal of Crystal Growth 1 October 2004 270(3-4):662-673
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yi-Tong Wang, Yi-Fan Chen, Jun-Jie Zhang, Quan Zhang, Xiao-Yu Zhao, Rong-Yan Zhou, Hui Chen, De-He Wang
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 10, p 1496 (2024)
The decrease in eggshell quality seriously affects production efficiency. Guinea fowl (GF) eggs possess strong eggshells because of their unique crystal structure, and few systematic studies have compared laying hen and GF eggs. Sixty eggs were colle
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c9a2cea3ff94e6aac8d2399ee68a875
Publikováno v:
Journal of Crystal Growth. 270:662-673
The sizes of a bubble trapped in solid after nucleation on the solidification front during an upward freezing of water containing a dissolved oxygen or carbon dioxide gas are experimentally measured and quantitatively predicted in this work. The size
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zuo, Zhikai1 (AUTHOR) zuozhikai@swfu.ed.cn, Liu, Bowen2 (AUTHOR) lbw994185386@163.com, Essawy, Hisham3 (AUTHOR) hishamessawy@yahoo.com, Huang, Zhigang1 (AUTHOR) hzg123hzg@163.com, Tang, Jun4 (AUTHOR) 20220038@ynu.edu.cn, Miao, Zhe5 (AUTHOR) mz910211@sina.com, Chen, Fei1 (AUTHOR) chenfei520123@163.com, Zhang, Jun2 (AUTHOR) lbw994185386@163.com
Publikováno v:
Polymers (20734360). Aug2023, Vol. 15 Issue 16, p3480. 12p.