Zobrazeno 1 - 10
of 539
pro vyhledávání: '"browning reaction"'
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 16, Iss , Pp 101074- (2024)
Traditional foods are indigenous to the locality, and there are no standard preparation steps provided. Ariselu is a deep-fat fried product generally made up of rice flour and jaggery syrup. This study revealed the change in quality attributes of fri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ecf1a8715b943ddad98eec779f58027
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 41, Iss 4, Pp 304-312 (2023)
This research scrutinised the opportunity of upcycling waste from the food industry by extracting dietary fibre from purple aubergine. One of the challenges addressed was enzymatic browning, which negatively influenced the quality of the fibre extrac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc617040736d4fab88b43f0a5253e553
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 7, p 1093 (2024)
Oranges contain many natural active chemicals, organic acids, and polysaccharides. Aging processing is commonly used to modify the color, quality, functional components, and stability of fruits. This study assesses the preparation of aging black oran
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04d3eea5858346479dfb59542367c210
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 2, p 272 (2024)
The dried Mume Fructus (MF), called Wumei in China, is a unique food with medicinal and edible effects. But its actual production method is outdated with low efficiency and inconsistent quality. This study systematically investigated the influence of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/125c087e6f8b4741820d7de813e18136
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Júlia d’Almeida Francisquini, Lauane Nunes, Evandro Martins, Rodrigo Stephani, Ítalo Tuler Perrone, Antônio Fernandes de Carvalho
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 23 (2020)
Abstract Breast milk as the children’s primary source of nutrition fulfills the babies’ needs and can also provide immune protection. In some cases, when mothers are not able to breastfeed, an equivalent substitute is required. Nowadays, the best
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ba9aa6ea2e048449cbf723cc294614d