Zobrazeno 1 - 10
of 3 377
pro vyhledávání: '"browning of WAT"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
CHENG, Long, SHI, Lu, HE, Changhao, WANG, Chen, LV, Yinglan, LI, Huimin, AN, Yongcheng, DUAN, Yuhui, DAI, Hongyu, ZHANG, Huilin, HUANG, Yan, FU, Wanxin, SUN, Weiguang *, ZHAO, Baosheng *
Publikováno v:
In Chinese Journal of Natural Medicines November 2023 21(11):812-829
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Molecular and Cellular Endocrinology 15 December 2016 438:107-115
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Genomics & Genetics Weekly; 12/13/2024, p1333-1333, 1p
Publikováno v:
Diabetes Week; 11/11/2024, p185-185, 1p
Autor:
Chen, Szu-Han, Chao, Pei-Min
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2020 4 Supplement 2
Publikováno v:
Food & Function. 11:2279-2290
Branched chain amino acids (BCAAs), especially leucine (Leu), have been reported to decrease fat deposition. However, extensive studies have not been conducted to determine whether Leu and isoleucine (Ile) have the same effects in mice fed a high fat