Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"brown seaweed extract"'
Autor:
Matteo Borella, Ali Baghdadi, Giovanni Bertoldo, Maria Cristina Della Lucia, Claudia Chiodi, Silvia Celletti, Saptarathi Deb, Andrea Baglieri, Walter Zegada-Lizarazu, Elena Pagani, Andrea Monti, Francesca Mangione, Francesco Magro, Christian Hermans, Piergiorgio Stevanato, Serenella Nardi
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
Chilling temperatures represent a challenge for crop species originating from warm geographical areas. In this situation, biostimulants serve as an eco-friendly resource to mitigate cold stress in crops. Tomato (Solanum lycopersicum L.) is an economi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0fab3b123d3f4b8e84b7d06fa2e2eda8
Autor:
Elkadri Lefi, Mounawer Badri, Samouna Ben Hamed, Sihem Talbi, Wiem Mnafgui, Ndiko Ludidi, Mohamed Chaieb
Publikováno v:
Agronomy, Vol 13, Iss 11, p 2745 (2023)
In this study, we evaluated the impact of brown seaweed extract (Ecklonia maxima) on the morphology and physiology of three different plant species. We conducted experiments using two types of fertilizers: an artificial fertilizer (0.1 g/L) and a bio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23a50931c740461880a91889a7186d2b
Autor:
Marlène Vodouhè, Julie Marois, Valérie Guay, Nadine Leblanc, Stanley John Weisnagel, Jean-François Bilodeau, Hélène Jacques
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 20, Iss 3, p 174 (2022)
The objective of the present study was to test whether a brown seaweed extract rich in polyphenols combined with a low-calorie diet would induce additional weight loss and improve blood glucose homeostasis in association with a metabolic and inflamma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dc09e257a30497db53144554f3b3c12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
فیزیولوژی محیطی گیاهی, Vol 11, Iss 41, Pp 13-25 (2016)
This study was designed in order to investigate the effect of foliar spraying of brown seaweed water extract (Nizamuddinia zanardinii) at different levels of nitrogen on some physiological, biochemical, parameters and yield of wheat (Triticum aestivu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b66f528e998349428920511894c2178b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 5, Iss 2, Pp 940-948 (2013)
The antioxidant activities of extracts from the Irish seaweed Ascophyllum nodosum (AN), Fucus vesiculosus (FV) and Fucus serratus (FS) prepared using different solvents were assessed in Caco-2 cells. The extracts were prepared using 100% H2O (AN100,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42c51d2327714bc996211236590f2a9e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.