Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"brou, germain"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brou, Germain A., Gbassi, Gildas K., Shulov, Ievgen, Seralin, Aidar, Klymchenko, Andrey S., Vandamme, Thierry F., Anton, Nicolas
Publikováno v:
Physical Chemistry Chemical Physics (PCCP); 1/14/2023, Vol. 25 Issue 2, p1177-1186, 10p
Autor:
Jourdain de Muizon, Capucine, Ramanoudjame, Sridévi, Esteoulle, Lucie, Ling, Claude, brou, germain, Anton, Nicolas, Vandamme, Thierry, Delsuc, Marc‐André, Bonnet, Dominique, Kieffer, Bruno, Delsuc, Marc-André, Breuker, Kathrin, van Agthoven, Maria
Publikováno v:
ChemBioChem
ChemBioChem, Wiley-VCH Verlag, 2020, 22 (4), pp.657-661. ⟨10.1002/cbic.202000601⟩
ChemBioChem, Wiley-VCH Verlag, 2021, 22 (4), pp.657-661. ⟨10.1002/cbic.202000601⟩
ChemBioChem, Wiley-VCH Verlag, 2020, 22 (4), pp.657-661. ⟨10.1002/cbic.202000601⟩
ChemBioChem, Wiley-VCH Verlag, 2021, 22 (4), pp.657-661. ⟨10.1002/cbic.202000601⟩
International audience; Two-dimensional mass spectrometry (2D MS) is a tandem mass spectrometry method that relies on manipulating ion motions to correlate precursor and fragment ion signals. 2D mass spectra are obtained by performing a Fourier trans
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a9a17d0f5f5459acf7624cac4a5d8f72
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03090942/file/HAL.pdf
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03090942/file/HAL.pdf
Nutritional Composition and Functional Properties of a Fortified Ivorian Local Food 'BASSI' of Maize
Autor:
Koffi Pierre Valery, Niaba, Agnan Marie-Michel, COMBO, Zranseu Bénédicte, Deffan, C. Kouakou, Marina, K. Gbassi, Gildas, A. Brou, Germain
Six (6) formulations of BASSI based on a mixture of maize and soybeans have been developed. Soy flour was incorporated in amounts of 0, 10, 20, 30, 40 and 50%. The results showed that the nutritional value significantly increases with the incorporate
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1299ba48ca9c611c665c1976c180f53a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jourdain de Muizon, Capucine, Ramanoudjame, Sridévi M., Esteoulle, Lucie, Ling, Claude, Brou, Germain, Anton, Nicolas, Vandamme, Thierry, Delsuc, Marc‐André, Bonnet, Dominique, Kieffer, Bruno
Publikováno v:
ChemBioChem; 2/15/2021, Vol. 22 Issue 4, p657-661, 5p