Zobrazeno 1 - 10
of 993
pro vyhledávání: '"brotkrume"'
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 76
Autor:
GLATZEL, H., RETTENMAIER, G.
Publikováno v:
Nutritio et dieta, 1965 Jan 01. 7(1), 51-61.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45096107
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meyer, R. J.
Publikováno v:
The Science of Nature; July 1916, Vol. 4 Issue: 28 p403-408, 6p
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Mar2022 Supplement S1, Vol. 76, pS1-080-S1-080, 1p
Autor:
Frauenlob Johannes, Nava Marta, D’Amico Stefano, Grausgruber Heinrich, Lucisano Mara, Schoenlechner Regine
Publikováno v:
Die Bodenkultur, Vol 68, Iss 1, Pp 29-39 (2017)
In general, micro-baking tests are used to determine the baking quality when only low amounts of test flour are available, for example, in grain breeding. Several micro-methods are described in literature, but none of them allows the determination of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74f36512a5a242a096fc256ef64d77b7
Autor:
R. J. Meyer
Publikováno v:
Die Naturwissenschaften. 4:403-408
Autor:
J. R. Katz
Publikováno v:
Hoppe-Seyler´s Zeitschrift für physiologische Chemie. 95:147-151
Autor:
H. Glatzel, G. Rettenmaier
Publikováno v:
Annals of Nutrition and Metabolism. 7:51-61