Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"broken black tea"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 9, Pp 212-218 (2024)
This study aimed to investigate the effect of different storage temperatures and methods for fresh tea leaves on the sensory quality, aroma components and biochemical components of broken black tea prepared from‘Yinghong 9’ tea leaves stored at 1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec7abefa2ec942e897e55794af1f734f
Publikováno v:
In Food Control November 2021 129
Publikováno v:
Shipin Kexue/ Food Science; 2024, Vol. 45 Issue 9, p212-218, 7p
Publikováno v:
Journal of Food Safety & Quality; 2021, Vol. 12 Issue 21, p8536-8542, 7p
Publikováno v:
Food Control. 129:108197
Broken oolong-black tea is an innovative tea in China produced by applying characteristic manufacture crafts of broken oolong tea (bruising) and broken black tea (fermentation) on the manufacture of tea and it has both aroma features of broken oolong
Autor:
Lin, Yunzhi1 (AUTHOR), Meng, Qing1 (AUTHOR), Miao, Yiwen1 (AUTHOR), Chen, Linmu1 (AUTHOR), Huang, Cuixin1 (AUTHOR), Kun, Jirui1 (AUTHOR), Luo, Zhengfei2 (AUTHOR) luophy@126.com, Tong, Huarong1 (AUTHOR) huart@swu.edu.cn
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture. Dec2024, p1. 13p. 8 Illustrations.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Wei sheng yan jiu = Journal of hygiene research. 38(6)
The aim of this study was to investigate the effect of broken black tea with slightly hyper-normal fluoride content which was near the level of people tea-drinking habits on enamel morphological structure and its content of chemical elements. Thirty
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.