Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"broiler poultry"'
Publikováno v:
پژوهشهای زراعی ایران, Vol 20, Iss 3, Pp 319-333 (2022)
IntroductionSaffron (Crocus sativus L.) is a perennial plant of the Iridaceae family and is cultivated in Iran, Morocco, India, Greece, Italy, and Spain. Iran is considered the main producer of saffron, with the most optimum climate for saffron. Toda
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1deafa198ed4cd0b761a65133ac5252
Autor:
Manoj Kumar Shahi, Tulsi Ram Gompo, Sumit Sharma, Bishal Pokhrel, Srijana Manandhar, Saharuetai Jeamsripong
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 19, p 3135 (2023)
The purpose of this study was twofold: first, to conduct a situational analysis, and second, to assess the knowledge, attitudes, and practices (KAP) of broiler poultry farmers (BPF) regarding antimicrobial use (AMU) and antimicrobial resistance (AMR)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c92b6b6ff2cc47c7b34e8b6f7054c19d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 5, Pp 101070- (2021)
The aim of this research was to evaluate the production and hematologic responses of confined Rhode Island Red chickens consuming water with 3 different levels of salinity and housed at different densities. Seven hundred and twenty birds were distrib
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3543c43bc8634294a422a54a00ba0118
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Rosana da, Baretta, Alícia Maziero, Silva, Luciano Luiz da, Ternus, Raquel Zeni, Colpani, Gustavo Lopes, Fiori, Márcio Antônio, Dalcanton, Francieli, Zanetti, Micheli, Mello, Josiane Maria Muneron de
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 7; e44610716830
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 7; e44610716830
Research, Society and Development; v. 10 n. 7; e44610716830
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 7; e44610716830
Research, Society and Development; v. 10 n. 7; e44610716830
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The presence of pathogenic bacteria such as Salmonella spp and Staphylococcus aureus in poultry houses results in huge economic losses, influencing the performance and quality of broiler chicken. These bacteria cause food poisoning due to the consump
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::d48e58021ff07f6381464f61ca318acf
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/16830
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/16830
Autor:
Sulma Vanessa Souza, Érika Rosendo de Sena Gandra, José Francisco dos Reis Neto, Rodrigo Garófallo Garcia
Publikováno v:
Revista de Economia e Sociologia Rural, Vol 59, Iss 3 (2021)
Revista de Economia e Sociologia Rural v.59 n.3 2021
Revista de Economia e Sociologia Rural
Sociedade Brasileira de Economia e Sociologia Rural (SBESR)
instacron:SBESR
Revista de Economia e Sociologia Rural, Volume: 59, Issue: 3, Article number: e226679, Published: 25 JAN 2021
Revista de Economia e Sociologia Rural v.59 n.3 2021
Revista de Economia e Sociologia Rural
Sociedade Brasileira de Economia e Sociologia Rural (SBESR)
instacron:SBESR
Revista de Economia e Sociologia Rural, Volume: 59, Issue: 3, Article number: e226679, Published: 25 JAN 2021
Resumo: Objetivou-se analisar os fatores críticos de sucesso na produção de frango de corte sob a ótica do produtor integrado na região da Grande Dourados, Mato Grosso do Sul, Brasil. Metodologicamente, esta pesquisa é caracterizada como sendo
Autor:
Rogers, Lindsay A
Enterococcus spp. are ubiquitous in the gastrointestinal tracts of animals and the environment and are important nosocomial pathogens. The use of antimicrobials in food producing animals along with the ability of enterococci to acquire antimicrobial
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b18b8757e9e935eb721c743e01f2617e