Zobrazeno 1 - 10
of 186
pro vyhledávání: '"broccoli sprout"'
Autor:
Jiansheng Wang, Yusen Shen, Xiaoguang Sheng, Huifang Yu, Mengfei Song, Qiaomei Wang, Honghui Gu
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 6, p 750 (2024)
Variations in the concentration of glucoraphanin (GRA) and glucoerucin (GER), as well as the corresponding breakdown products, isothiocyanates (ITCs) and nitriles, were investigated during the growth of broccoli sprouts. The concentrations of GRA and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91c4744e1774415db3b32ebe733ec054
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
مجله دانشگاه علوم پزشکی بیرجند, Vol 28, Iss 3, Pp 236-247 (2021)
Background and Aims: Broccoli sprout extract (Brassica oleracea) has extensive biological activities that are mainly attributed to the presence of bioactive compounds, such as sulforaphane. This study aimed to investigate the antioxidant and antibact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92c0c8026ca447c698886408b26a5855
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Food Biotechnology, Vol 4, Iss 1, Pp 53-57 (2017)
Background and Objective: Antibiotic consumption is the main way to cure infection induced by Helicobacter pylori. On the other hand, antibiotics have side effects on human body. So, finding an efficient way to replace antibiotic consumption seems ne
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8f4a05990804a8c851dc2f2f886fd48
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 24, Iss , Pp 156-163 (2016)
The effects of CaCl2 on metabolism of glucosinolates (GLs) and formation of isothiocyanates (ITCs), as well as the antioxidant capacity of broccoli sprouts, were investigated. The results showed that CaCl2 treatment enhanced BrST5b (sulfotransferase
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56bcddcd529346b88aa62f0d9c171fb9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plastic & Reconstructive Surgery. 148:27S-31S
Background Photoaging is premature skin aging resulting from oxidative stress generated by exposure to solar radiation. A key clinical feature is solar lentigines, areas of hyperpigmentation on sun-exposed skin. Skin pigmentation is determined by cro