Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"broccoli puree"'
Autor:
Sajad Shokri, Hema Jegasothy, Mya Myintzu Hliang, Mary Ann Augustin, Netsanet Shiferaw Terefe
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 5, p 236 (2022)
The aim of this study was to compare the effects of thermosonication (18 kHz at 60 °C for 7 min) pre-treatment with thermal treatment alone (60 °C for 7 min) of broccoli florets prior to pureeing and fermentation on selected bioactive components of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74517ffbf6444b69ba30789a475c9339
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 61, Iss , Pp - (2019)
Broccoli is a rich source of glucoraphanin, which is converted into the bioactive sulforaphane upon cell disruption by the activity of endogenous myrosinase. Conventional broccoli processing involves heating that inactivates myrosinase. We investigat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/081e5f3e9e014814907b3583e79e1212
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ann Van Loey, Stijn Palmers, Marc Hendrickx, Biniam Tamiru Kebede, Johannes Magpusao, Chris W. Michiels, Tara Grauwet
Publikováno v:
Food Research International. 67:264-271
For the first time in literature, this study evaluates the potential of a “fingerprinting-kinetics” strategy to investigate how the volatile fraction of thermally sterilized broccoli puree is affected by shelf-life. Samples were stored at four st
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.