Zobrazeno 1 - 10
of 672
pro vyhledávání: '"broccoli puree"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sajad Shokri, Hema Jegasothy, Mya Myintzu Hliang, Mary Ann Augustin, Netsanet Shiferaw Terefe
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 5, p 236 (2022)
The aim of this study was to compare the effects of thermosonication (18 kHz at 60 °C for 7 min) pre-treatment with thermal treatment alone (60 °C for 7 min) of broccoli florets prior to pureeing and fermentation on selected bioactive components of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74517ffbf6444b69ba30789a475c9339
Autor:
Cai, Yan Xue, Wang, Ji Hui, McAuley, Catherine, Augustin, Mary Ann, Terefe, Netsanet Shiferaw
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods October 2019 61
Autor:
Grauwet, Tara, Shpigelman, Avi
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies August 2018 48:122-130
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 61, Iss , Pp - (2019)
Broccoli is a rich source of glucoraphanin, which is converted into the bioactive sulforaphane upon cell disruption by the activity of endogenous myrosinase. Conventional broccoli processing involves heating that inactivates myrosinase. We investigat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/081e5f3e9e014814907b3583e79e1212
Autor:
Kebede, Biniam T., Grauwet, Tara, Magpusao, Johannes, Palmers, Stijn, Michiels, Chris, Hendrickx, Marc, Van Loey, Ann
Publikováno v:
In Food Research International January 2015 67:264-271
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Christiaens, Stefanie, Mbong, Victor B., Van Buggenhout, Sandy, David, Charlotte C., Hofkens, Johan, Van Loey, Ann M., Hendrickx, Marc E.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies July 2012 15:57-65
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food & Function. 11:779-786
This study evaluated for the first time the feasibility of mild preheating treatment of broccoli florets combined with lactic acid bacteria fermentation for enhancing sulforaphane yield in broccoli puree. The optimum preheating condition for in-pack