Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"broccoli microgreens"'
Autor:
Spasoje D. Belošević, Danijel D. Milinčić, Uroš M. Gašić, Aleksandar Ž. Kostić, Ana S. Salević-Jelić, Jovana M. Marković, Verica B. Đorđević, Steva M. Lević, Mirjana B. Pešić, Viktor A. Nedović
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 5, p 757 (2024)
The aim of this study was to analyze in detail the phytochemical composition of amaranth (AMJ), red beet (RBJ), and broccoli (BCJ) microgreens and cold-pressed juices and to evaluate the antioxidant and sensory properties of the juices. The results s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bee51262f1474ab0b449039bb329edcd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
John A. Bouranis, Carmen P. Wong, Laura M. Beaver, Sandra L. Uesugi, Ethan M. Papenhausen, Jaewoo Choi, Edward W. Davis, Adilson Nunes Da Silva, Newton Kalengamaliro, Rekha Chaudhary, Jordan Kharofa, Vinita Takiar, Thomas J. Herzog, William Barrett, Emily Ho
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 20, p 3784 (2023)
Cruciferous vegetable consumption is associated with numerous health benefits attributed to the phytochemical sulforaphane (SFN) that exerts antioxidant and chemopreventive properties, among other bioactive compounds. Broccoli sprouts, rich in SFN pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c301fb6a56b4196ac2494c2b8112e29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 3, p 537 (2021)
To produce high-quality broccoli microgreens, suitable light intensity for growth and phytochemical contents of broccoli microgreens in an artificial light plant factory were studied. Broccoli microgreens were irradiated under different photosyntheti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17ab09519eb34eceba78bff46eb57172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.