Zobrazeno 1 - 10
of 522
pro vyhledávání: '"broccoli microgreens"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ma, Shaotong1 (AUTHOR), Tian, Shuhua1 (AUTHOR), Sun, Jing1 (AUTHOR), Pang, Xinyi1 (AUTHOR), Hu, Qiaobin1 (AUTHOR), Li, Xiangfei1 (AUTHOR) xiangfeili@nufe.edu.cn, Lu, Yingjian1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Jul2022, Vol. 46 Issue 7, p1-14. 14p.
Autor:
Li, Yanfang, Zhou, Bin, Teng, Zi, Zhang, Mengliang, Yu, Liangli, Luo, Yaguang, Chen, Pei, Sun, Jianghao
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2023 14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
John A. Bouranis, Carmen P. Wong, Laura M. Beaver, Sandra L. Uesugi, Ethan M. Papenhausen, Jaewoo Choi, Edward W. Davis, Adilson Nunes Da Silva, Newton Kalengamaliro, Rekha Chaudhary, Jordan Kharofa, Vinita Takiar, Thomas J. Herzog, William Barrett, Emily Ho
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 20, p 3784 (2023)
Cruciferous vegetable consumption is associated with numerous health benefits attributed to the phytochemical sulforaphane (SFN) that exerts antioxidant and chemopreventive properties, among other bioactive compounds. Broccoli sprouts, rich in SFN pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c301fb6a56b4196ac2494c2b8112e29
Autor:
Abe, Hitoshi, Oshita, Hiromi
Publikováno v:
In Radiation Physics and Chemistry September 2022 198
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yanfang Li, Bin Zhou, Zi Teng, Mengliang Zhang, Liangli Yu, Yaguang Luo, Pei Chen, Jianghao Sun
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 14, Iss , Pp 100719- (2023)
The fast-growing field of controlled environment agriculture (CEA) offers unprecedented opportunities for targeted improvement in concentrations of bioactive compounds in fresh produce achieved through precise modulation of production conditions. To
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d4f101075ca483b80eb0e15e9fc817e