Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"broccoli juice"'
Autor:
Hongbo Li, Xujia Ming, Zhen Wang, Jiaqi Li, Yunxia Liang, Dan Xu, Zhenbin Liu, Liangbin Hu, Haizhen Mo
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 22, p 3724 (2022)
Benzyl isothiocyanate (BITC) is widely utilized in multiple biomedical fields, due to its significant antibacterial properties and low toxicity. However, poor water solubility and pungent odor has limited its application in the food industry. In this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52a632dd08f24c6bb90b92196bd33994
Autor:
María Zenaida Saavedra-Leos, César Leyva-Porras, Alberto Toxqui-Terán, Vicente Espinosa-Solis
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 7, p 1973 (2021)
This research presents the microencapsulation and conservation of antioxidants of broccoli juice processed by spray drying, and proposes the use of a by-product as a technological application. Broccoli juice (BJ) extracted from two sources, stalks an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ced864d515ee4fcdb3afa7f36eb44be7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alberto Toxqui-Terán, María Zenaida Saavedra-Leos, Vicente Espinosa-Solis, César Leyva-Porras
Publikováno v:
Molecules
Volume 26
Issue 7
Molecules, Vol 26, Iss 1973, p 1973 (2021)
Volume 26
Issue 7
Molecules, Vol 26, Iss 1973, p 1973 (2021)
This research presents the microencapsulation and conservation of antioxidants of broccoli juice processed by spray drying, and proposes the use of a by-product as a technological application. Broccoli juice (BJ) extracted from two sources, stalks an
Autor:
María Janeth Rodríguez-Roque, Rogelio Sánchez-Vega, Pedro Elez-Martínez, Teresa Garde-Cerdán, Olga Martín-Belloso
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
This research evaluated the infuence of high-intensity pulsed electric felds (HIPEF) parameters, electric feld strength (15–35 kV/cm), treatment time (500–2000 μs) and polarity (monopolar or bipolar mode) on minerals and free amino acids content
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::13de416c6d635f82f59816bccffd4002
http://hdl.handle.net/10261/223617
http://hdl.handle.net/10261/223617
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.