Zobrazeno 1 - 10
of 139
pro vyhledávání: '"broccoli florets"'
Autor:
Lubna Abdulazeem, Abdullah F. Alasmari, Metab Alharbi, Abdulrahman Alshammari, Ziyad Tariq Muhseen
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 9, Pp e19723- (2023)
The process of creating nanoparticles using chemicals is not eco-friendly. However, a more environmentally conscious approach known as green chemistry, which involves using vegetable-mediated nanoparticle production, combines nanotechnology with biot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f22e1d3fbaeb4a869823a2795718b584
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arab Universities Journal of Agricultural Sciences, Vol 28, Iss 2, Pp 547-562 (2020)
Broccoli heads (Brassica oleracea var. Italica) Sakura F1 Hybrid were get from private farm in alnuwbaria Beheira Government. Heads were harvested at the appropriate stage of harvesting on 22th and 13th February 2017 and 2018, respectively, and then
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90bdeeb9b5b445eaa01dad62e807f361
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
Hydrogen peroxide (H2O2) is a reactive oxygen species (ROS) which participates in the signal transduction responses of plants toward biotic and abiotic stresses. Therefore, the objective of this study was to link the exposure of low doses of H2O2 to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c45c19719f146f18cf5508386452400
Publikováno v:
Agriculture, Vol 12, Iss 5, p 650 (2022)
To solve the problem of large-sized blocks in single-process broccoli cutting, this paper proposes the design of broccoli secondary cutting equipment, in which the screening device with differential round belts, spiral attitude-adjusting mechanism, d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89e6356214be44e98dbcd2ef78eb706d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 6, Iss 1, p 7 (2021)
Cooking vegetables in microwave bags has become a popular cooking method. However, information about the effect of this cooking method on the phytochemical content and microbiological safety of vegetables is limited. The aim of this work was to study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f57196bd03440a384b6fae9fa462004
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 61, Iss , Pp - (2019)
Broccoli is a rich source of glucoraphanin, which is converted into the bioactive sulforaphane upon cell disruption by the activity of endogenous myrosinase. Conventional broccoli processing involves heating that inactivates myrosinase. We investigat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/081e5f3e9e014814907b3583e79e1212
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.