Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"broad bean flour"'
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 5, p 1087 (2021)
The influence of the addition of four legume flours, chickpea, broad bean, common bean and red lentil (in amounts of 5%, 10% and 15% to a wheat-rye composite flour (50:50:0-control flour), in ratios of 50:45:5; 50:40:10; 50:35:15) was studied by anal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54178772f4194e1f8eb874fa3c642dce
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 1087, p 1087 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 5
Foods
Volume 10
Issue 5
The influence of the addition of four legume flours, chickpea, broad bean, common bean and red lentil (in amounts of 5%, 10% and 15% to a wheat-rye composite flour (50:50:0-control flour), in ratios of 50:45:5
50:40:10
50:35:15) was studied
50:40:10
50:35:15) was studied
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Nutritionally enriched fresh pasta was prepared from semolina fortified with Vicia faba flour. Three addition levels were tested (10, 30 and 50%) and plain pasta (100% semolina) was used as a control. Enriched pasta showed lower cooking time, and hig
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.