Zobrazeno 1 - 10
of 30 408
pro vyhledávání: '"brining"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arya, Richa1 richa.arya@maine.edu, Camire, Mary E.1, Skonberg, Denise I.1, Perry, Jennifer J.1 jennifer.perry@maine.edu
Publikováno v:
Phycology. Jun2024, Vol. 4 Issue 2, p330-339. 10p.
Autor:
Mebratu, Awot Teklu1,2 (AUTHOR) awotteklu.mebratu@ugent.be, Asfaw, Yohannes Tekle3 (AUTHOR), Merckx, Wouter4 (AUTHOR), Hendriks, Wouter H.5 (AUTHOR), Janssens, Geert P. J.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 4/16/2024, Vol. 19 Issue 4, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Phycology, Vol 4, Iss 2, Pp 330-339 (2024)
Brining and dry salting are traditional preservation techniques used to extend the shelf life of foods including seaweeds. In this study, brining (40% NaCl solution weight/volume) and dry salting (30% weight/weight) processes were applied to fresh ke
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69f41b354f9248f0866da1e8db35f0ed
Publikováno v:
In LWT 15 October 2024 210
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.