Zobrazeno 1 - 10
of 223
pro vyhledávání: '"brined fish"'
Autor:
Ursula Gonzales-Barron, Régis Pouillot, Taran Skjerdal, Elena Carrasco, Paula Teixeira, Matthew J. Stasiewicz, Akio Hasegawa, Juliana De Oliveira Mota, Laurent Guillier, Vasco Cadavez, Moez Sanaa
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 23, p 3831 (2024)
This study introduces a quantitative risk assessment (QRA) model aimed at evaluating the risk of invasive listeriosis linked to the consumption of ready-to-eat (RTE) smoked and gravad fish. The QRA model, based on published data, simulates the produc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/668837d037ed4476b23c3852d1dbc9e7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aberoumand, Ali1 aberoumandali@yahoo.com
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2020, Vol. 14 Issue 1, p412-416. 5p.
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research (2450-7393); Dec2022, Vol. 66 Issue 4, p599-604, 6p
Publikováno v:
Agricultural Engineering International: CIGR Journal. 2015, Vol. 17 Issue 1, p273-283. 11p.
Autor:
M., Pojana1,2 mebbahpojana@gmail.com, Jere, W. L.1
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Feb2024, Vol. 24 Issue 2, p25391-25408. 18p.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 102(4):1061-1070
Publikováno v:
Journal of Fisheries Science & Technology; Winter2017, Vol. 6 Issue 1, p29-41, 13p
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Sep2014, Vol. 20 Issue 6, p431-440, 10p