Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"brewing water"'
Autor:
Yuan-Yuan Ma, Jie-Qiong Wang, Ying Gao, Qing-Qing Cao, Fang Wang, Jian-Xin Chen, Zhi-Hui Feng, Jun-Feng Yin, Yong-Quan Xu
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101099- (2024)
Variations in the quality of brewing water profoundly impact tea flavor. This study systematically investigated the effects of four common water sources, including pure water (PW), mountain spring water (MSW), mineral water (MW) and natural water (NW
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fe6dcc501f941ecb661711c183dcd0e
Autor:
Fuqing Bai, Guijie Chen, Huiliang Niu, Hongliang Zhu, Ying Huang, Mingming Zhao, Ruyan Hou, Chuanyi Peng, Hongfang Li, Xiaochun Wan, Huimei Cai
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100681- (2023)
The effects of different brewing water samples, including natural drinking water (NDW), pure water (PW), mineral water (MW), distilled water (DW), and tap water (TW) on flavor and quality of green tea infusion were investigated. The results showed th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/115c63619be2460e8a0cc5cf7bd070e9
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 2, Pp e12638- (2023)
The influences of four types of brewing waters including tap water (TAP), alkaline ionized water (ALK), magnetized water (MAG) and mineral water (MIN), and two brands of commercial green tea (L and T) on quality characteristics of tea infusions were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bd738db75b941b58d071aaca7f16fd8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 13, Iss 1, Pp 507-514 (2019)
Brewing water is one of the basic raw materials for beer production and knowledge of its composition and pH is essential for the proper conduct of the entire brewing process. In this study, it was observed how the composition of water influences OG v
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/daf117a2a9a64b39bde2e54909dd30f0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qing-Qing Cao, Yan-Qing Fu, Cheng-Bin Zhang, Yan Zhu, Jun-Feng Yin, Daniel Granato, Predrag Putnik, Yong-Quan Xu
Publikováno v:
Journal of Chemistry, Vol 2022 (2022)
Brewing water plays a crucial role in flavor and potential healthy functions of tea infusion. In this study, seven water samples with different physicochemical properties were selected to brew green tea. Results showed that the brewing water with hig
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1f7a34311f3bda74b014de29cb511601
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.